УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
За втручання прокуратури забудовник відшкодує близько 30 тис. грн. на розвиток інфраструктури міста
Автор: Кам'янець-Подільська місцева прокуратура   
28.03.18

Прокуратура активізувала роботу щодо виявлення порушень законності у сфері містобудівної діяльності, зокрема що стосується  несплати забудовниками міста коштів пайової участі у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Обов’язок брати участь у створенні та розвитку зазначеної інфраструктури, зокрема щодо перерахування до відповідного місцевого бюджету грошового внеску замовником будівництва, передбачений ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Незважаючи на це, як встановила Кам’янець-Подільська місцева прокуратура, до введення об’єкта будівництва в експлуатацію на території м. Кам’янця-Подільського, одне із приватних підприємств, порушивши вимоги містобудівного законодавства, не сплатило до місцевого бюджету пайовий внесок за укладеним договором у повному обсязі. Таким чином, товариством зобов’язання перед територіальною громадою не виконано, а внаслідок таких дій бюджет територіальної громади не доотримав кошти у сумі близько 30 тис грн. 

У зв’язку з цим Кам'янець-Подільська місцева прокуратура заявила в інтересах Кам’янець-Подільської міської ради позов про стягнення із підприємства-забудовника коштів на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Даний позов розглянуто та  задоволено Господарським судом Хмельницької області у повному обсязі.

Таким чином, завдяки активному втручанню місцевої прокуратури, до місцевого бюджету буде відшкодовано близько 30 тис. грн. на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Кам’янця-Подільського.

 
Обговорення (3 коментарів)
За втручання прокуратури забудовник відшкодує близько 30 тис. грн. на розвиток інфраструктури міста   29.10.2020 [18:34:44]
** Обговорення статті: За втручання прокуратури забудовник відшкодує близько 30 тис. грн. на розвиток інфраструктури міста **

Друзья, хочу с Вами обсудить все самые новые и актуальные новости, можете поделится проверенным ресурсом?
#116303
За втручання прокуратури забудовник відшкодує близько 30 тис. грн. на розвиток інфраструктури міста   29.10.2020 [21:13:34]
Здравствуйте, если уже интересуют новости https://vgolos.com.ua/news , порекомендую Вам отслеживать их на данном новостном портале. Дело в том, что я сама стараюсь за всем следить в сети, не хочу ни чего пропустить. И так как хочу быть осведомленной, читаю новости на данном сайте.
#116304
За втручання прокуратури забудовник відшкодує близько 30 тис. грн. на розвиток інфраструктури міста   30.10.2020 [09:25:41]
а вы тут интересным материалом поделились, возьму на заметку
#116305

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
8 гостей