УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Порушення вимог законодавства при призначенні та виплаті тимчасової державної допомоги дітям
Written by Кам'янець-Подільська місцева прокуратура   
chetver, 10 sichen` 2019

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою в межах реалізації представницьких повноважень встановлено порушення вимог законодавства при призначенні та виплаті тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів.

Кошти з Держбюджету виплачувалися одному з батьків з яким залишалася проживати дитина як тимчасова допомога дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів. Допомога призначалася на підставі заяви та доданих до неї документів, зокрема довідки виданої державною виконавчою службою про неотримання аліментів на утримання неповнолітніх дітей. Однак, як з’ясувалося, батьки, які згідно рішень суду зобов’язані були сплачувати аліменти на утримання своїх неповнолітніх дітей, отримували дохід та мали можливість сплачувати кошти.

Як наслідок, з Держбюджету безпідставно виплачено кошти на загальну суму 56 тис. грн. як тимчасова допомога дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів.

Реагуючи на вказане, Кам’янець-Подільська місцева прокуратура  пред’явила 3 позовних заяви на захист інтересів держави з вимогою стягнути з платників аліментів до державного бюджету кошти виплачені як тимчасова допомога дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів.

У 2018 році судами задоволено позовні вимоги Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі управління соціального захисту населення Кам’янець-Подільської райдержадміністрації та стягнуто на користь держави сплачену тимчасову допомогу в сумі 37 тис. грн.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
11 guests online