УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Адміністративна відповідальність за несвоєчасне подання декларації
Written by Новоушицький відділ місцевої прокуратури   
vivtorok, 22 sichen` 2019
Image

Адміністративна відповідальність за несвоєчасне подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування е-декларації на офіційному веб-сайті Нацагентства з питань запобігання корупції

З початку року на території Новоушицького району продовжують бути випадкинесвоєчасного поданняособами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування е-декларації на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Статтею 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення за вище вказане правопорушення передбачено відповідальність та покарання у виді штрафу.

Так, упродовж кінця 2018 року та початку 2019 року, судом за результатами розгляду протоколів складених за ст. 172-6 КУпАП було встановлено ряд випадків несвоєчасного, без поважних причин подання депутатами сільських рад Новоушицького району декларацій за 2017 року.

За вказаними фактами останніх визнано винними та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 850 грн., які останніми добровільно сплачено в дохід  держави.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпунктах "а" і "в" пункту 2, пункті 5 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

 
Discuss (2 posts)
Адміністративна відповідальність за несвоєчасне подання декларації   06.09.2020 [11:10:16]
** Обговорення статті: Адміністративна відповідальність за несвоєчасне подання декларації **

Да, все свои документы предпринимателям стоит держать в порядке. А то потом проблем будет больше! Я сейчас занимаюсь продажей одежды через инстаграмм и стараюсь все держать под контролем. А еще постоянно предлагаю своим покупателям промокоды, чтобы увеличить продажи. Вот тут про промокоды статья полезная - https://goloskarpat.info/rus/associated/5eaa8fd2e9835/
#116243
Адміністративна відповідальність за несвоєчасне подання декларації   13.04.2021 [00:34:04]
Дякую, буду мати на увазі. А то як раз хочемо магазин побудувати, підбираємо варіанти ремонту, дизайну та іншого! Ось зараз про дизайн думаємо, доглядаючи варіанти на цьому сайті https://www.opoczno.com.ua/. Там і каталоги плитки Опочно, що створити красу і зручність для людей! Раджу заглянути, раптом знадобиться!
#116429

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
17 guests and 1 member online
petrpetr_80