УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Колишній поліцейський постав перед судом за несвоєчасне подання е-декларації
Написал Кам'янець-Подільська місцева прокуратура   
05.04.19

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою продовжується робота щодо нагляду за виконанням законів при провадженні в справах про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 1724-1729, 1729-2 КУпАП.

Місцевим судом за участі прокурора та правопорушника, колишнього поліцейського групи охорони об’єктів та публічної безпеки Кам’янець-Подільського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Хмельницькій області, розглянуто адміністративний протокол складений за ч.1 ст. 172-6 КУпАП, а саме: несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Встановлено, що останній будучи особою на яку поширюються вимоги Закону України «Про запобігання корупції», в порушення ч.2 ст. 45 вказаного закону несвоєчасно, без поважних причин подав декларацію суб’єкта декларування, який припиняє діяльність, пов’язану із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування за період, який не був охоплений раніше поданими деклараціями.

За результатами розгляду судом вказаного протоколу правопорушника визнано винуватим та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 грн., який останнім добровільно сплачено.

Нагадуємо, що відповідно до ч.2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпунктах "а" і "в" пункту 2, пункті 5 частини першої статті 3 цього Закону, які припиняють діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.

Особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або іншу діяльність, зазначену у підпунктах "а" і "в" пункту 2, пункті 5 частини першої статті 3, зобов’язані наступного року після припинення діяльності подавати в установленому частиною першою цієї статті порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

 
Обсуждение (2 комментариев)
Колишній поліцейський постав перед судом за несвоєчасне подання е-декларації   04.08.2020 [16:32:50]
** Обговорення статті: Колишній поліцейський постав перед судом за несвоєчасне подання е-декларації **

Чомусь часто особи, які припинили діяльність, пов'язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або іншу діяльність, забувають, що вони припинили таку діяльність або просто за звичкою продовжують. Найкраще користуватися промокодом при оформленні кредиту онлайн https://www.autodela.ru/main/blogs/Ira_Avto/promokody-pri-oformlenii-kredita-onlayn Це не тільки зручно і просто, але й вигідно. Особливо рекомендується використовувати промокодом і купони, які дають МФО щоб отримати знижку при оформленні мікрокредиту.
#116216
Колишній поліцейський постав перед судом за несвоєчасне подання е-декларації   25.10.2020 [22:19:29]
Я смотрю, здесь можно узнавать интересны новости. А тут про политику пишут? Выборы ведь проходят.
#116300

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 14