УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Завершено судовий розгляд у справі щодо незаконного отримання соціальної допомоги
Написал Кам'янець-Подільська місцево прокуратура   
24.04.19

23 квітня 2019 року у справі щодо незаконного заволодіння коштами місцевого бюджету у зв’язку з поданням неправдивої декларації про доходи та майновий стан при отриманні соціальної допомоги, прийнято судове рішення у вигляді ухвали.

Згадуючи обставини кримінального провадження, 31.10.2017 мешканка міста подала до Департаменту соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради декларацію про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням усіх видів соціальної допомоги, у якій умисно вказала недостовірні відомості, приховавши дані про отримання доходу, а саме отриманої у зв’язку з перебуванням в трудових відносинах заробітної плати. Подавши таку декларацію, особа шляхом обману отримала з місцевого бюджету надмірну виплату тимчасової державної допомоги в сумі 9134 гривень, чим завдала шкоду місцевому бюджету.

Місцевою прокуратурою під час здійснення конституційної функції щодо представництва інтересів держави встановлено даний факт злочинної діяльності та за результатами проведення досудового розслідування 25 березня 2019 року до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду направлено обвинувальний акт за ознаками заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайстві), тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України.

На суді свою вину обвинувачена визнала повністю, розповіла про обставини вчинення даного злочину та повністю відшкодувала вартість завданої шкоди.

23 квітня 2019 року Кам’янець-Подільським міськрайонним судом прийнято рішення про закриття кримінального провадження за нереабілітуючих підстав, а саме у зв’язку з дійовим каяттям обвинуваченої, з урахуванням вчинення злочину невеликої тяжкості, вчинення вперше, щире каяття та повне відшкодування завданої шкоди.

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 623