УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"
Написал Valentin   
19.09.19

Оскільки Кам’янець-Подільський переміг у конкурсі грантових проектів від Асоціації міст України, з’явилася змога реалізувати цікаву ініціативу - "Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу". Її автори - Департамент економіки та розвитку інфраструктури міста і Асоціація юристів Кам’янця-Подільського. Всі бажаючі можуть долучатися, брати участь у семінарах і тренінгах! Попередній запис здійснюється в Департаменті економіки за тел.: 5-16-60 або за електронною адресою Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Реєстрація обов'язкова
 
Обсуждение (6 комментариев)
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   22.01.2021 [10:11:43]
** Обговорення статті: Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу" **

Открываю свой небольшой бизнес… Где можно выбрать и купить товары для сферы услуг по выгодной цене?
#116362
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   22.01.2021 [10:15:08]
Если вы ищете товары для сферы услуг, можете их выбрать и выгодно приобрести в интернет-магазинах, которые есть на интернет-каталоге «Закупка»! Сделать выбор среди товаров вам помогут отзывы покупателей, фото и описание характеристик моделей, а также цены на товары для сферы услуг https://zakupka.com/t/tovary-i-oborudovanie-dlya-predostavleniya-uslug-2600/.
#116363
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   24.01.2021 [13:13:38]
Начну с того что количество самих услуг насчитываются сотнями, а товары так вообще тысячами. Поэтому в таких вопросах желательно указывать конкретную сферу, иначе вопрос ни о чем. В любом случае вам понадобится торговый эквайринг https://www.rshb.ru/smallbusiness/acquiring/trade/ для вашего бизнеса. А это повышение лояльности клиентов, снижение затрат на инкассацию, увеличение выручки и среднего чека, если вы, конечно, честно планируете работать.
#116364
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   23.02.2021 [04:42:55]
Information was useful to me, I searched a lot about it jigsaw puzzle
#116388
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   05.08.2022 [12:54:33]
Працівники офісів змушені багато часу проводити у сидячій позі. Але далеко не всі робочі місця оснащені зручними меблями. Через неправильне позиціонування виникають проблеми зі здоров'ям: виникають болючі відчуття в ділянці попереку та малого тазу, розвивається остеохондроз/артроз, порушується венозний кровотік. Пишуть, шо уникнути їх допоможуть стільці-сідла, різноманітні моделі яких представлені в інтернеті. Сидячи на них, неможливо скрючитися чи згорбитися. Унікальна конструкція мимоволі змусить працювати у природній позі, благотворно впливаючи на самопочуття. Що особливого в цих стільцях-сідлах?
#116509
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   08.08.2022 [06:46:12]
За своєю суттю ці вироби є стільцями-табуретами, сидіння яких виготовлено у формі велосипедного (цілісного) або кінного (роздвоєного) сідла. Площина в зоні посадки та боки нахилені вниз. Подушка-сидіння закріплена на регульованій по висоті, стійкі-опорі, що обертається, з п'ятипроменевою основою. На кінцях променів змонтовані ролики, що дозволяють при необхідності перекочуватися від столу до інших предметів. Більшість виробників постачає продукцію без спинок, але купити стілець-сідло можна і з невеликою опорою для підтримки поперекового відділу. Функціональна особливість таких стільців полягає в тому, що людина на ньому не сидить, а фактично стоїть із розгорнутими по відношенню до корпусу ногами. У цьому положення хребетного стовпа вирівняно. Його диски значно менше навантажені. Розвантажена і крижово-куприкова область (за рахунок передачі зусиль на сідничну кістку). Вага тіла рівномірно розподіляється по всій довжині ніг, знімаючи з них надмірну напругу та запобігаючи затіканню. Поступово зникає синдром хронічної втоми. Підвищується працездатність. Виробляється звичка тримати спину прямо. Раджу вам придбати стілець-сідло Salli Sway https://homelift.com.ua/p/114299864-stul-sedlo-salli-sway/ – він найкращий в своїй категорії.
#116514

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 10