УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"
Автор: Valentin   
19.09.19

Оскільки Кам’янець-Подільський переміг у конкурсі грантових проектів від Асоціації міст України, з’явилася змога реалізувати цікаву ініціативу - "Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу". Її автори - Департамент економіки та розвитку інфраструктури міста і Асоціація юристів Кам’янця-Подільського. Всі бажаючі можуть долучатися, брати участь у семінарах і тренінгах! Попередній запис здійснюється в Департаменті економіки за тел.: 5-16-60 або за електронною адресою Ця адреса ел. пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Яваскрипт.

Реєстрація обов'язкова
 
Обговорення (6 коментарів)
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   22.01.2021 [10:11:43]
** Обговорення статті: Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу" **

Открываю свой небольшой бизнес… Где можно выбрать и купить товары для сферы услуг по выгодной цене?
#116362
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   22.01.2021 [10:15:08]
Если вы ищете товары для сферы услуг, можете их выбрать и выгодно приобрести в интернет-магазинах, которые есть на интернет-каталоге «Закупка»! Сделать выбор среди товаров вам помогут отзывы покупателей, фото и описание характеристик моделей, а также цены на товары для сферы услуг https://zakupka.com/t/tovary-i-oborudovanie-dlya-predostavleniya-uslug-2600/.
#116363
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   24.01.2021 [13:13:38]
Начну с того что количество самих услуг насчитываются сотнями, а товары так вообще тысячами. Поэтому в таких вопросах желательно указывать конкретную сферу, иначе вопрос ни о чем. В любом случае вам понадобится торговый эквайринг https://www.rshb.ru/smallbusiness/acquiring/trade/ для вашего бизнеса. А это повышение лояльности клиентов, снижение затрат на инкассацию, увеличение выручки и среднего чека, если вы, конечно, честно планируете работать.
#116364
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   23.02.2021 [04:42:55]
Information was useful to me, I searched a lot about it jigsaw puzzle
#116388
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   05.08.2022 [12:54:33]
Працівники офісів змушені багато часу проводити у сидячій позі. Але далеко не всі робочі місця оснащені зручними меблями. Через неправильне позиціонування виникають проблеми зі здоров'ям: виникають болючі відчуття в ділянці попереку та малого тазу, розвивається остеохондроз/артроз, порушується венозний кровотік. Пишуть, шо уникнути їх допоможуть стільці-сідла, різноманітні моделі яких представлені в інтернеті. Сидячи на них, неможливо скрючитися чи згорбитися. Унікальна конструкція мимоволі змусить працювати у природній позі, благотворно впливаючи на самопочуття. Що особливого в цих стільцях-сідлах?
#116509
Коучингова програма "Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу"   08.08.2022 [06:46:12]
За своєю суттю ці вироби є стільцями-табуретами, сидіння яких виготовлено у формі велосипедного (цілісного) або кінного (роздвоєного) сідла. Площина в зоні посадки та боки нахилені вниз. Подушка-сидіння закріплена на регульованій по висоті, стійкі-опорі, що обертається, з п'ятипроменевою основою. На кінцях променів змонтовані ролики, що дозволяють при необхідності перекочуватися від столу до інших предметів. Більшість виробників постачає продукцію без спинок, але купити стілець-сідло можна і з невеликою опорою для підтримки поперекового відділу. Функціональна особливість таких стільців полягає в тому, що людина на ньому не сидить, а фактично стоїть із розгорнутими по відношенню до корпусу ногами. У цьому положення хребетного стовпа вирівняно. Його диски значно менше навантажені. Розвантажена і крижово-куприкова область (за рахунок передачі зусиль на сідничну кістку). Вага тіла рівномірно розподіляється по всій довжині ніг, знімаючи з них надмірну напругу та запобігаючи затіканню. Поступово зникає синдром хронічної втоми. Підвищується працездатність. Виробляється звичка тримати спину прямо. Раджу вам придбати стілець-сідло Salli Sway https://homelift.com.ua/p/114299864-stul-sedlo-salli-sway/ – він найкращий в своїй категорії.
#116514

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
17 гостей