УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Кращі фестивалі Кам'янця-Подільського з 2010 по 2019 рік
Написал Андрій Заэць   
01.09.20
Кам'янець-Подільський славиться не лише великою кількістю архітектурних пам'яток, а і є визначним українським фестивальним осередком. Тут відбуваються різноманітні культурні заходи, етнографічні, історичні, музичні, мистецькі кіно- та інші фестивалі. Місто не один рік змагається з за звання фестивальної столиці України. У цьому випуску проекту #Ініціатива ми вирішили визначити кращі фестивалі, які відбувались в Кам'янці-Подільському в минулому десятилітті:

Ми зробили онлайн-опитування, в якому приняло участь понад 500 респондентів та визначили десятку кращих із майже тридцятки заходів, які відбулися з 2010 по 2019 рік. Додатковими факторами, які впливали на місце в рейтингу було кількість згадок в соціальних мережах, кількість відвідувачів та туристів. Мине враховували заходи та фестивалі, які створені в рекламних цілях підприємств або ж є звітніми концертами освітніх закладів, де основною аудиторією є рідні та колективи навчальних закладів. Режисер та оператор: Заєць Андрій. Диктор: Нечитайло Павло.

 
Обсуждение (2 комментариев)
Кращі фестивалі Кам'янця-Подільського з 2010 по 2019 рік   20.09.2020 [08:03:52]
** Обговорення статті: Кращі фестивалі Кам'янця-Подільського з 2010 по 2019 рік **

Здравствуйте, раньше очень нравилось приезжать на ваши фестивали… В этом году ещё что-нибудь будет? В частности, интересуют ярмарки, у вас ткани всегда очень хорошие продавались, хотим с женой в этот раз что-то для тюлей и штор в кухню подобрать…
#116253
Кращі фестивалі Кам'янця-Подільського з 2010 по 2019 рік   20.09.2020 [08:06:30]
Доброго времени суток! Если вам нравится в нашем славном Каменце-Подольском, то приезжайте, туристов мало, а потому удобнее отдыхать. За фестивали не знаю, видела, что их только онлайн проводят. Потому и вам также советую сделать с покупкой тканей для штор и тюлей. Купить тюль онлайн all-curtains.com/products/tyuli-f12417353 – будет оптимальным вариантом! Но нужно брать такие, чтобы защищали от солнечных лучей. Я не думаю, что вам всегда нравиться что на кухне очень сильно жарко.
#116254

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 18