УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Припинення на території району незаконної діяльності гральних закладів
Написал Кам’янець-Подільська окружна прокуратура   
27.03.21

Правоохоронними органами області продовжуються вживатися заходи, спрямовані на припинення на території району незаконної діяльності гральних закладів та притягнення осіб до кримінальної відповідальності. 

Працівниками Кам’янець-Подільської окружної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом), досудове розслідування у яких здійснюється слідчим відділом РУП Головного управління Національної поліції в області.

Зокрема, за останню неділю березня, 19 та 23 березня виявлено та викрито у місті Кам’янці-Подільському 2 факти функціонування підпільних гральних закладів.

В межах кримінальних проваджень з приміщень, де надавалися послуги з азартних ігор було вилучено комп’ютерну техніку, яка слугувала знаряддям для організації грального бізнесу, незаконно здобуті грошові кошти та документацію, яка зафіксувала протиправну діяльність осіб.

Зокрема, вилучено 26 - системних блоків, 24 - моніторів, 1 - Wi-Fi роутер, журнал із записами, грошові кошти, флеш накопичувач, 13 - чеків про здійснення ставок, 9 - флеш носіїв, мережевий відеореєстратор, інше.

Як повідомив в.о.заступника керівника окружної прокуратуратури Павло Маслюк, на даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз до суду скеровано клопотання про накладення на вилучене майно арешту.

 
Обсуждение (1 комментариев)
Припинення на території району незаконної діяльності гральних закладів   27.08.2021 [09:22:35]
** Обговорення статті: Припинення на території району незаконної діяльності гральних закладів **

Все игральные автоматы уже давно как мне каежтся переехали в интернет. А там запретить их нет никакой возможности. Да я и сам играю если честно. Правда приходится зеркала искать когда адрес урл меняется. Бывает опасаешься заходить по неизвестному тогда сперва на be1 захожу проверить сайт на вирусы Безошибочно вычисляет любой.
#116456

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9