УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
За пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди засуджено жителя району
Написал Кам'янець-Подільська окружна прокуратура   
21.04.21

За принципової позиції Кам’янець-Подільської окружної прокуратури судом засуджено мешканця Кам’янця-Подільського району за вчинення останнім кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 369 (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням, проведеним за процесуального керівництва окружної прокуратури, встановлено, що в другій декаді лютого цього року обвинувачений з метою непритягнення його до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 130 КУпАП та повернення транспортного засобу звернувся до посадової особи Кам’янець-Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області з пропозицією надання неправомірної вигоди останньому за сприяння у вирішенні вказаних питань, на що отримав відмову та попередження про протиправність вказаних дії та передбачену законом відповідальність.

Однак, не зважаючи на попередження та відмову працівника поліції, засуджений надав працівнику поліції неправомірну вигоду в сумі 7000 грн., після чого одразу ж був затриманий на місці події.

За результатами судового розгляду Кам’янець-Подільським міськрайонним судом винесено обвинувальний вирок, згідно з яким обвинуваченого визнано винним у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та призначено покарання у виді 17 000 гривень.

 
Обсуждение (1 комментариев)
За пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди засуджено жителя району   29.04.2021 [23:46:52]
** Обговорення статті: За пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди засуджено жителя району **

Сейчас конечно коммунальные услуги не стоят своих денег, но я надеюсь что в будущем ситуация изменится в лучшую сторону. По крайней мере сейчас стало возможно платить по всем основным коммунальным услугам в онлайне, через сайт https://bank24.com.ua/ru/oplata-komunalnykh-posluh обычно плачу каждый месяц. Все отлично проходит.
#116434

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 19
и пользователей - 1
VirgilTiz