УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Крадіжка та відповідальність за неї
Written by Кам'янець-Подільська окружна прокуратура   
p'yatnytsya, 14 traven` 2021

Останнім часом на території Кам’янець-Подільського району суттєво збільшилась кількість крадіжок вчинених в магазинах, супермаркетах та інших торгових закладах. Мотиви скоєння крадіжок громадянами є дуже різними, і одна з найпоширеніших – це неможливість самостійно придбати товар.

Для притягнення особи, яка вчинила крадіжку в магазині чи супермаркеті до кримінальної відповідальності, необхідно встановити, що вартість викраденого майна перевищує 0,2 неоподаткованого мінімуму доходів громадян.

Викрадення майна на суму більше 227 гривень вважається кримінальним правопорушенням, відповідальність за яке передбачена ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) і карається штрафом від 17 тис. до 51 тис. гривень або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

За крадіжку, яка вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб передбачена відповідальність у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років. Крадіжка, вчинена у великих розмірах, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Виходячи з вищесказаного, задумайтесь чи варта крадіжка санкцій передбачених законодавством.

 
Discuss (1 posts)
Крадіжка та відповідальність за неї   31.08.2021 [14:48:58]
** Обговорення статті: Крадіжка та відповідальність за неї **

Кражи это проблема не только которая есть у нас. За рубежом тоже воришек полным полно. У меня при заходе в порт Парижа уже в первую же ночь пытались с яхты вынести оборудование для навигации которое стоит десяток тысяч долларов. Впрочем сама яхта еще дороже. Купил Crownline https://2yachts.com/brand/crownline Длина 10.31 м 1 каюта стоимостью около 500т
#116457

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
12 guests online