Irgy не зажимайте клавішу А.
О якій годині ще не знаю, афішу сфотографували колеги по роботі, бачила не екрані мобільного, так би мовити, "одним оком".
Хто буває біля ДК? Може бачили?
В м. Хмельницький відбувся концерт рівненського естрадно-симфонічного оркестру «BREVIS» з програмою «Рок-легенди», хто був-поділіться враженнями?
Була, і вже поділилась враженнями в темі "Чому кам"янчани і кам"янчанки не люблять Хмельницький?". Дякую за відео.
Якщо вже дозволити порівнювати себе з річчю, то тільки зі скрипкою в оркестрі "Бревіс". Театр давно не бачив такого шаленства - кращі музиканти м. Рівного,три потужних рокових жіночих голоси і один чоловічий плюс гітарист, котрий справді грав віртуозно. Спробувала трохи зняти на телефон - вийшло не надто якісно. Щиро зізнаюсь було не до того: глядачі різного віку, об"єднані ейфорією потужної енергетики, підстрибували в глядацьких кріслах, активно аплодували, а наприкінці концерту усі разом, стоячи, вимагали "Бревіс" на біс.
RE: симфонічний оркестр, 5 жовтня 6 р., 8 міс. назад
Сьогодні Кам'янець мене вразив. Сказати, що був аншлаг - це не сказати нічого. На балконі не лише сиділи, а і стояли. Твори, вибрані для концерту впізнавались з перших трьох нот.
Здивував склад оркестру: його або сильно обновили, або це його молодіжна частина.
Розпочався концерт з уривку "Привида опери" (як на мене, йому не вистачило сили звучання), далі у соліста не спрацював мікрофон, поміняли - не працює, поміняли ще раз і ще. Запрацював четвертий на другому куплеті. Так і не зрозуміла, чому оркестр не зупинився до налагодження звуку. Іноді у мене (і не тільки у мене) складалося, ну зовсім дивне враження, що оркестр грає під фонограму. Під час виконання "Тhe Show Must Go On" соло на гітарі не прозвучало (ні сили, ні драйву).
І незважаючи на усі ці недоліки, концерт був прекрасний: твори Status Quo "Youin the Army now", Billy Joel "Honesty", Пола Маккартні, соло на сакофоні, все і не перечислити.
Публіка не відпускала музикантів, - вони двічі грали на біс. Настрій усе ще піднесений.
Ура!!! Нарешті чую нотки позитиву. Значить не все ще втрачено. Молоді люди не тільки ходять на концерти симфонічного оркестру. Вони ще й на контрабасі та скрипках вміють грати). То не молодіжний склад - то постійний склад Хмельницького симфонічного оркестру - там справді багато молоді. Музичне училище в нас на висоті. Знаєте, з чого там починають виховувати вокальний інтелект, музичну інтуїцію та глибину почуттів? Змушують півроку на початку першого курсу читати твори класичної літератури. І гидкі каченята, котрі приходять зі стабільною середньою оцінкою в 5-6 балів за 12-бальною системою в атестаті, по завершенню навчання перетворюються на граційних лебедів)Читати спочатку страшенно не хотять, а потім звикають і то починає їм вже подобатись)
Позитив також панував вчора у камерному залі К-ПНУ, там під час сольного виступу Олени Лютаревич,
теж всі місця були зайняті.
А після концерту, пані Олена оголосила, що працює над проведенням фестивалю оперного співу у Кам’янці.
Так ось споглядаючи сьогоднішній аншлаг, згадував її слова,
що Кам’янець гідний мати власний симфонічний оркестр і навіть оперу.
Як би хтілось, щоб її наміри знайшли матеріальну підтримку і стали дійсністю.
Українській пісні про жіночу долю та весняне відродження присвятила благодійний вечір випускниця дитячої хорової школи 1996 року, лауреатка міжнародних конкурсів Олена Лютаревич 12 березня...
До речі, знайшов відео з минулорічного концерту у обласній філармонії.
Лютаревич та Хмельницький симфонічний, диригент – Сальваторе Делатті.
У цьому ж складі вони виступали і у нас, я тоді вперше почув її.
Який все ж таки чудовий і сильний у неї голос
RE: симфонічний оркестр, 5 жовтня 6 р., 2 міс. назад
Ну принаймні моїм дітям у хоровій школі квиточки видали і призначили час, коли всім зібратися, щоб іти на концерт. Так що ми ніби теж будемо
Але афіші жодної немає чомусь