УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Засідання XLV сесії міської ради Кам'янця-Подільського.
Написал Alex Andrushchak   
08.05.09

28 квітня пройшло засідання XLV сесії Кам'янець-Подільської міської ради.

Депутати взяли до уваги звіт та задовільно оцінили роботу транспортної служби міста, та, оскільки прозвучало багато пропозицій по організації роботи послуг таксі у місті, вирішили заслухати це питання на депутатському клубі.

Серед питань державної політики розглянуто звернення до Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, голови Верховної Ради Володимира Литвина і голови Хмельницької ОДА Івана Гавчука стосовно надання статусу держслужбовця - освітянам , яке вніс на розгляд лідер місцевого осередку Партії регіонів, депутат міської ради Володимир Мельниченко. Колеги з інших фракцій висловились за підтримку, у разі надання такого статусу і медикам, і викладачам . Тому вирішили довивчити це питання та не підтримали даний проект рішення.

Сесія підтримала клопотання лікарів та громадськості щодо відзначення лікаря-нейрохірурга Лонтковського Анатолія Сергійовича відзнакою «Честь і шана»

    Питання порядку денного, такі:
  1. Про внесення змін та доповнень до рішення 42 (позачергової) сесії міської ради від 20.01.2009р. №2 „Про міський бюджет на 2009 рік” та додатків до нього з врахуванням змін і доповнень внесених рішеннями 43 сесії міської ради від 17.02.2009 р. №37, 44 сесії міської ради від 24.03.2009 року №5.
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення ХХХІІІ сесії міської ради від 30.03.2005 року «Про затвердження Положення про цільовий фонд соціально-економічного розвитку міста».
  3. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 27.04.2004 року №1 «Про затвердження положень про місцеві податки і збори» в частині Положення про збір за паркування автотранспорту.
  4. Про внесення доповнень до рішення сесії міської ради від 28.11.2006р. №2 «Про затвердження Положення про порядок стягнення та перерахування до міського бюджету ринкового збору».
  5. Про затвердження звіту експертної оцінки переданого в оренду ЗАТ «Тепловоденергія» цілісного майнового комплексу «Кам’янець-Подільськтеплокомуненерго».
  6. Про вилучення котла ПТВМ-100 з переліку майна, переданого в оренду ЗАТ «Тепловоденергія».
  7. Про передачу матеріалів і обладнання, отриманих при реконструкції котельні за адресою вул. Князів Коріатовичів, 56.
  8. Про встановлення пільгової орендної плати орендарям нежилих приміщень комунальної власності міста на 2009 рік
  9. Про прийняття в комунальну власність міста на баланс управління комунального майна кабельних ліній електропостачання адмінприміщень за адресами: вулиця Шевченка, 26 та майдан Відродження, 1.
  10. Про безоплатну передачу з балансу управління комунального майна на баланс ВАТ ЕК «Хмельницькобленерго» кабельних ліній електропостачання адмінприміщень за адресами: вулиця Шевченка, 26 та майдан Відродження, 1.
  11. Про прийняття в комунальну власність міста спецмашини ГОН-051.
  12. Про передачу з балансу управління комунального майна на баланс КП «Старе місто» спецмашини ГОН-051, як внесок в Статутний фонд.
  13. Про внесення доповнень до рішення 43 сесії міської ради від 17.02.2009р. №11 «Про затвердження Програми приватизації майна комунальної власності Кам’янець-Подільської міської ради на 2009 рік та Переліку об’єктів комунальної власності, що пропонуються для приватизації у 2009 році».
  14. Про затвердження нового складу конкурсної комісії з надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Кам’янця-Подільського.
  15. Про роботу транспортної служби Кам’янець-Подільської міської ради.
  16. Про затвердження Положення про транспортну службу Кам’янець-Подільської міської ради в новій редакції.
  17. Про затвердження Програми «Технічна експертиза, капітальний ремонт з модернізацією та диспетчеризацією ліфтів житлових будинків міста на період 2009-2012 років».
  18. Про затвердження Програми підвищення ефективності i використання енергетичних pecypciв у будівлях бюджетних установ міста в новій редакції.
  19. Про внесення доповнень до рішення ХLІ сесії міської ради від 23.12.2008р. №16 «Про план діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2009 рік» та доповнень до нього.
  20. Про дострокове розірвання договору оренди землі від 16 листопада 2006 року укладеного з ТзОВ Компанія «Екоресурс».
  21. Про затвердження Положення про порядок відшкодування депутатам Кам’янець-Подільської міської ради витрат, пов’язаних з виконанням ними депутатських повноважень в новій редакції.
  22. Про Звернення Кам’янець-Подільської міської ради щодо надання педагогам статусу державного службовця.
  23. Земельні питання.

За інформацією офіційного сайту Кам'янець-Подільської міської ради - http://city.kp.km.ua

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 20