УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
XLVI сесія міської ради Кам'янця-Подільського
Written by Alex Andrushchak   
p'yatnytsya, 19 cherven` 2009

16 червня в залі засідань відбулася XLVI сесія міської ради. На порядок денний виносилось 22 загальних та 34 земельних питання. До початку розгляду питань порядку денного про результати засідання територіальної виборчої комісії від 20 травня 2009 року оголосила голова МТВК Надія Мазурик: Припинено повноваження депутатів міської ради Кандаурова Миколи Григоровича та Надольського Михайла Йосиповича в зв’язку зі смертю. Оскільки обидва депутата представники виборчого блоку «Наша Україна», до міської ради увійшли наступні у виборчому списку цієї політичної сили Лонтковський Юрій Анатолійович та Гаврилюк Василь Васильович. Їм вручили посвідчення депутатів та повідомили про реєстрацію.

Про підготовку міського господарства в осінньо-зимовий період доповів начальник управління житлово- комунального господарства Шкільнюк О.І. Взявши до уваги ряд зауважень, озвучених на депутатських комісіях та фракціях, стосовно організаційно-технічних заходів, Олег Іванович запевнив присутніх, що місто заздалегідь планомірно готується до зими, про хід підготовки доповідатимуть на наступних сесіях.

Управління економіки оприлюднило результати ефективності роботи комунальних підприємств міста та заходи по вдосконаленню їх роботи. В комунальній власності міської ради станом на 1.01.09 знаходилось 27 підприємств з надання послуг населенню. 925 працівників із середньомісячною зарплатнею 1169,8 гривень, загальний валовий дохід за 2008 рік клав 35739,0 тисяч гривень, за 1 квартал 2009 року відповідно валовий дохід-7564,2 тисячі гривень, в тому числі обслуговування житлового фонду -3019,8 тис. грн..(на 43,08 більше аналогічного періоду 2008 року) З позитивною динамікою доходів працюють КП «Служба єдиного замовника», КП «Комунбуд», КП «Міськліфтсвітло». Серед збиткових : ЖКП «Комунсервіс», КП «Житловик», КП «Старе місто».Впровадження заходів по енергозбереженню, підвищення кваліфікаційного рівня працівників, вдосконалення рівня управлінської діяльності – заходи по вдосконаленню роботи підприємств. Управління економіки отримало завдання розробити методику рейтингової оцінки підприємств, депутати міської ради запропонували заслуховувати керівників комунальних підприємств на сесійних засіданнях.

На XLVI сесії міської ради вирішено присвоїти звання «Почесний громадянин міста» Мазурчаку Олександру Володимировичу, Росю Івану Федотовичу, Тихонову Павлу Мефодійовичу.

Фракція Блоку Юлії Тимошенко оприлюднила свою позицію щодо свободи слова та у сесійній перерві провела прес-конференцію для ЗМІ за участі голови фракції Ігоря Земскова та заступника міського голови Олега Демчука. У зверненні до кам’янчан йдеться про відкидання усіх звинувачень та докорів на адресу міського Блоку Юлії Тимошенко стосовно політичної цензури: «Фракція БЮТ у Кам’янець-Подільській міській раді є гарантом реалізації усіх нормативно-правових документів, які декларують свободу слова. Наше місто, яке нещодавно відсвяткувало 635-річчя з моменту отримання Магдебурзького права, повинно стати взірцем плюралізму та політичної толерантності».

Про стан надання соціальних послуг малозахищенним верствам населення, звіт про виконання бюджету міста за I квартал 2009 року, про роботу постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства – кожне питання порядку денного обговорювалось на постійнодіючих депутатських комісіях, що знайшло відображення у рішеннях сесії.

Урізному депутати розглянули ряд звернень від депутатів та жителів міста. Прийняли на засіданні і Звернення до Верховної Ради України щодо прискорення розгляду проекту Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку».

Інформація офіційного сайту міської ради Кам'янця-Подільського - http://city.kp.km.ua

 
Discuss (1 posts)
XLVI сесія міської ради Кам'янця-Подільського   19.06.2009 [19:53:07]
Обговорення статті: XLVI сесія міської ради Кам'янця-Подільського

Цитата:
На XLVI сесії міської ради вирішено присвоїти звання «Почесний громадянин міста» Мазурчаку Олександру Володимировичу


Герой нашего времени!
#7983

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
22 guests online