УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Зустріч журналістів міських ЗМІ з багатодітною сім’єю Рубан
Написал Alex Andrushchak   
23.07.09

16 липня у прес-центрі міської ради відділ у справах дітей організував зустріч журналістів міських ЗМІ з гостями міста – багатодітною сім’єю Рубан. Міський голова Анатолій Нестерук, вітаючи гостей із Білорусі, зазначив, що особливо приємно мати неофіційні зустрічі та чути щирі відгуки про місто з вуст туристів.

Попередньо до міської ради надійшов лист із проханням посприяти у організації перебування у Кам’янці-Подільському сім’ї із Бобруйська, яка утворила дитячий будинок сімейного типу (батьки-вихователі мають власну дитину та виховують ще 13 дітей). Придбавши мікроавтобус, сім’я має можливість подорожувати, це друга поїздка до України, минулого року сім’я Людмили та Юрія Рубан побувала у Києві. Будинки сімейного типу у Білорусі мають підтримку за президентською програмою, згідно якої до 2012 року мають бути ліквідовані усі інтернати. У Могильовській області, де проживає родина, таких будинків на сьогодні 29, 3 з них утворено у Бобруйську.

Гості розповідали про своє життя, проблеми та переваги виховання дітей у дитячих будинках сімейного типу. За 8 років існування їх сімейного будинку вони виховали і виховують 23 дітей. Кам’янчани цікавились процедурою оформлення опіки, зацікавленістю державних соціальних органів у подальшій долі дітей, порушували інші питання життя та виховання. На закінчення зустрічі гості обмінялись з господарями сувенірами та запросили представників міської ради відвідати у вересні семінар для організаторів, батьків-вихователів будинків сімейного типу, що приходитиме у Бобруйську.

Фото з офіційного сайту міської ради Кам'янця-Подільського - http://city.kp.km.ua

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 19