УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Балансові комісії з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств
Автор: Alex Andrushchak   
02.09.09

Відділом промисловості та економіки комунальних підприємств 26 та 28 серпня проведено балансові комісії з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств. На даному засіданні заслухано 9 комунальних підприємств: КП «Міська лазня №1», КП «Бюро технічної інвентаризації», КП «Міська друкарня», КП «Крок-плюс», КП «Старе місто», КП «Житловик», КП «ЖЕК №2», ЖКП «Південь», ЖКП «Комунсервіс».

26 серпня 2009 року розпочалися громадські слухання щодо обговорення регуляторного акту «впорядкування тарифів на послуги теплопостачання, холодного водопостачання та водовідведення».

Перші слухання пройшли на мікрорайоні «Жовтневий» в НВК №17. В даних слуханнях прийняло участь 32 мешканці міста. Основною проблемою на даному мікрорайоні мешканці називають незадовільний стан в наданні послуг підприємством ЗАТ «Тепловоденергія». В зв’язку із цим на думку мешканців немає сенсу піднімати тарифи та теплопостачання, холодне водопостачання та водовідведення.

27 серпня слухання пройшли на селищі цукрового заводу в ЗОШ №12. Де явка була більшою, і склала 56 чоловік. Проблемними питаннями для мешканців даного району є: незадовільна якість послуг, погане відношення працівників ЗАТ «Тепловоденергії» до мешканців міста та багато іншого.

На даному засіданні одноголосно прийнято рішення мешканців даного району:

1. Покращити надання послуг підприємством ЗАТ «Тепловоденергія»
2. Не підвищувати тарифи на послуги підприємства.
3. Передати підприємство в комунальну власність громади.

Виконавчим комітетом прийнято рішення:
враховуючи неодноразові колективні звернення громадян, що проживають в будинках №№14 та 15 по вулиці Драгоманова стосовно цілодобової роботи магазину «Еталон Плюс» розташованого по вул.Драгоманова,14а , діяльність якого спричиняє певні незручності жителям вказаних будинків і порушує Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму», на підставі рішення зборів жителів зазначених будинків, які відбулись 20 серпня ц.р. рішенням виконкому міської ради 27 серпня 2009р. обмежено цілодобовий режим роботи цьому магазину та встановлено години роботи у даному закладі : з 6.00 до 24.00 годин без перерви та вихідних днів.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
9 гостей