УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Хореографічна студія 'МАХІ' взяла участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі 'Осіння фантазія'
Написал Ruslan Nazarets   
24.11.09

28-31 жовтня хореографічна студія «МАХІ» взяла участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Осіння фантазія». Їх гостинно запрошував надзвичайно розкішний туристично-оздоровчий комплекс – «Сонячна долина». Так 25 вихованців студії «МАХІ» мали змогу на осінніх канікулах відпочити в екологічно-чистих умовах, розважитись на атракціонах, побувати у відкритому зоопарку та поборотись за першість на Міжнародному конкурсі між 10 танцювальними колективами з Одеси, Дніпропетровська, Вінниці, Чернівців, Тернополя.

Наші кам’янчани дуже сподобились як глядачам, так і шановному журі. Фестиваль «Осіння фантазія» подарував студії «МАХІ» щедрі осінні призи та нагороди. В номінації «естрадна хореографія» почесне ІІ місце зайняв дует Богдана Бойко та Вадим Шевцов, молодша та середня група стали лауреатами І премії. Та це ще не все – «МАХІ» стають єдиним кандидатом на спец-приз від організаторів та продюсерів фестивалю, що стало дійсно приємною несподіванкою, як для дітей так і керівників. Це була перша грошова премія та дві безкоштовні години у боулінгу від туристично-оздоровчого комплексу «Сонячна долина».

Не дивлячись на усі труднощі при підготовці до поїздки, ми дякуємо батьківському колективу за допомогу в організації та довіру керівникам. А в свою чергу керівники хореографічної студії «МАХІ» Микола Томайчук та Тетяна Стаднік впевнені, що в такий важкий час, потрібно створювати позитив самим. Тому що робота з дитячим колективом, щирі усмішки дитячий сміх та сльози радості від перемоги – це справжня панацея від усіх хвороб та життєвих негараздів.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 11