УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Кам’янець-Подільський долучився до проекту під назвою 'MODEL-CIUDAD'
Written by Ruslan Nazarets   
vivtorok, 29 hruden` 2009

У 2009 році за підтримки Асоціації "Енергоефективні міста України" місто Кам’янець-Подільський долучилось до спільного проекту з Європейською Асоціацією муніципалітетів "Енерджі-Сіте" під назвою «MODEL-CIUDAD».

За результатами конкурсу, від України для участі у проекті «MODEL-CIUDAD», Європейською комісією було відібрано три міста, а саме: м. Кам’янець-Подільський, м. Львів та м. Луцьк. Від Грузії, Вірменії, Молдови – було відібрано по-одному місту. Керівником проекту виступає Асоціація «Енерджі-Сіте». Партнерами виступатимуть як окремі міста так і асоціація "Енергоефективні міста України" в цілому.

Метою проекту являється надання кращих напрацювань Асоціації "Енерджі-Сіте" в ділянці енергоменеджменту на службу міським громадам.

Завданням проекту є впровадження енергоменеджменту в місцевих органах влади та термомодернізація найбільш проблематичних будівель бюджетних установ міста, що фінансуватимуться за рахунок коштів Євросоюзу.

Відбір міст-партнерів проекту для інвестування заходів по термомодернізації бюджетних будівель Асоціацією "Енерджі-Сіте" проводився за критеріями досвідченості міст у розробці енергозберігаючих заходів та рівня розвитку енергоменеджменту.

Місто Кам’янець-Подільський було відібрано, як досвідчений партнер проекту, де буде проінвестовано заходи по термомодернізації однієї бюджетної будівлі. Відділом розвитку ЖКГ та енергозбереження було сформовано та подано на розгляд Асоціації «Енерджі-Сіте» перелік першочергових заходів по термомодернізації НВК № 16 та реновації ЗОШ № 12, з яких для фінансування за рахунок гранду буде відібрано лише одну бюджетну установу. Сформований перелік робіт по термомодернізації та реновації даних будівель було погоджено Європейською комісією. Фінансування планують розпочати у 2010 році.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
15 guests online