УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Олімпіада «Сімейні ігри»
Написал Administrator   
15.01.10

сімейні ігриНаше місто не обділене усякого роду розвагами. Це концерти, фестивалі, спортивні змагання, туризм то що. Але у більшості з них менша частина бере участь, а більшість є пасивними спостерігачами за тим, що відбувається. Побувавши на одному із заходів в останніх день вихідних, ми побачили зовсім іншу картину – усі присутні у чомусь були задіяні, і збоку це нагадувало мурашник, де кожний виконував свою роль.

10 січня, працівниками та волонтерами міжнародної громадської організації «Наша спадщина» організовано та проведено олімпіаду «Сімейні ігри». Це захід загалом спортивного характеру, направлений на пропаганду здорового життя та сімейних цінностей, основаних на християнській моралі. Захід проходив у приміщенні ДЮСШ №1, під гаслом «Важливість спілкування у сім’ї». В іграх взяли участь 22 родини, що разом із дітьми складало понад 70 чоловік.

Усіх учасників поділили на чотири команди, які отримали футболки різного кольору. Спочатку іграми та конкурсами «розігрівали» як дітей так і дорослих, а потім провели естафети та ігри, які навчають на досвіді. У кінці кожної гри команди обговорювали свої досягнення та невдачі, і проводили паралель із стосунками у родинах, концентруючись на темі важливості елементарного спілкування один з одним.

На церемонії закриття заходу усіх учасників нагородили медалями, а діти отримали гарні різдвяні подарунки. Не обійшлося і без сюрпризів: на свято завітали дід мороз та снігуронька, які розважали присутніх та давали подарунки. Також у церемонії закриття взяли участь дитяча театральна група із недільної школи однієї з церков міста. Вони показали міні-спектакль на різдвяну тематику.

«Це гарне свято для усієї родини, і його потрібно проводити щомісяця» - відзначив батько, який разом із своєю дружиною та двома дітьми змагався в команді. «Подивіться, подивіться на емоції цих дітей, які вони щасливі» - в серцях вигукувала бабуся, яка привела своїх онуків, а сама за станом здоров’я на брала участь у змаганнях, але вболівала за своїх. По закінченню програми організатори подарували ще один сюрприз – фуршет для всіх учасників, під час якого батьки та діти ділилися враженнями, пригадуючи цікаві епізоди ігор та змагань, а самі маленькі вже роздивлялися свої подарунки, вихваляючись ними перед батьками та друзями.

Свято вдалося. І про це засвідчили усі учасники, які виявили бажання, щоб подібні заходи проходили систематично. На це організатори відреагували обіцянкою провести подібний захід весною. А керівник проекту Ірина Каспрова додала, що це буде ще цікавіше та грандіозніше дійство під назвою «Фестиваль сім’ї». Ну що ж, дочекаємося весни, щоб продовжити цю чудову традицію і провести в нашому місті вже третю олімпіаду «Сімейні ігри».

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12