УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Шановні кам’янчани!
Written by Світлана   
vivtorok, 16 lyutyy 2010


З 1 лютого з теплопостачання, холодного та гарячого водопостачання,а також водовідведення надає новостворене комунальне підприємство «Міськтепловодоенергія». Ми неодноразово звертались до населення з роз’ясненням з цього приводу і повідомляли про механізм розрахунків. Але нажаль, власники ЗАТ «Тепловоденергії» не дотримуються попередніх домовленостей та роблять все для того, щоб поставити під загрозу надання комунальних послуг у місті. Зокрема, лише заборгованість за спожитий природний газ становить 16млн.грн., понад  1 млн. грн.. є боргу за електроенергію.

 

Колишні роботодавці досі не розрахувалися з працівниками по зарплаті за грудень та січень. Це все при тому, що населення та бюджетні установи активно розраховуються за послуги, отримані в грудні та січні. Такий стан справ може призвести до того, що підприємство може залишитися без газу, а відповідно і 100-тисячний Кам’янець – Подільський без життєво необхідних комунальних послуг. Попередження про це неодноразово надходять від ДК «Газ України». Газопостачальна компанія готова з розумінням поставитися до ситуації, що склалася в місті, якщо б почали надходити хоч якісь кошти.

Зважаючи на це, звертаємося до населення та бюджетних установ з проханням оплати за комунальні послуги за попередні місяці вносити на рахунок комунального підприємства «Міськтепловодоенергія», яке розраховуватиметься за газ та електроенергію та виступить гарантом того, що місто буде з теплом та водою.

Оплату можна здійснювати за старими книжками, але вказувати у них, що кошти мають поступити на рахунок «Міськтепловоденергії». Про це попереджені всі каси та банківські відділення, тому проблем не виникатиме. Обмін старих книжок на нові буде здійснено впродовж місяця. Дякуємо нашим абонентам за розуміння!

 

З повагою, адміністрація КП «Міськтеловоденергія»

 
Discuss (6 posts)
Шановні кам’янчани!   16.02.2010 [19:01:47]
Обговорення статті: Шановні кам’янчани!

дык, долги то за газ висят на зате, с него пусть и требуют!
#15967
RE: Шановні кам’янчани!   16.02.2010 [19:55:27]
Міськтепловодоенергія розпочинає свою роботу з плутанини і бажання з самого початку нагріти свої ручки. А коли вже вони будуть дбати про інтереси населення? І чому досі не ходять по квартирам і не розносять нові книжки та договора як обіцяли раніше?
#15968
Шановні кам’янчани!   20.02.2010 [13:34:30]
Да, похоже, что администрация "Миськтепловоденергия" начинает свою деятельность с нарушения Закона Украины. Пока не будет договора, никто не имеет права предьявлять какие-либо требования по оплате. Другими словами при отсутствии договора, никто никому ничего не должен.
#16188
RE: Шановні кам’янчани!   22.02.2010 [18:10:40]
І в самому зверненні є помилки: пропущені слова та невитриманий стиль!
#16353
RE: Шановні кам’янчани!   23.02.2010 [07:55:23]
це був чорновий варіант
Якщо цікаво, то ось той варіант, що вийшов у друк у всіх газетах:

ШАНОВНІ КАМ’ЯНЧАНИ!
З 1 лютого 2010 року послуги теплопостачання, водопостачання, водовідведення та обслуговування, ремонту внутрішніх будинкових мереж всім категоріям споживачів у нашому місті надаються комунальним підприємством «Міськтепловоденергія».
За попереднім надавачем послуг – ЗАТ «Тепловоденергія» рахується великий борг перед ДК «Газ України» за спожитий природній газ – більше 15 мільйонів гривень та 1мільйон за електроенергію. На сьогоднішній день ЗАТ «Тепловоденергія», збираючи заборгованість за послуги, не розраховується з ДК «Газ України».
За попереднім роботодавцем ЗАТ «Тепловоденергія» залишається заборгованість по заробітній платі перед працівниками за грудень 2009 року та січень 2010 року це при тому, що населення активно розраховується за отримані послуги.
На адресу комунального підприємства «Міськтепловоденергія» надійшло попередження від ДК «Газ України» про можливість припинення постачання природного газу на місто в разі несплати суми заборгованості.
Комунальне підприємство готове прийняти борги, що накопило ЗАТ «Тепловоденергія» за газ, прийнявши, відповідно і дебіторську заборгованість населення, установ та організацій.
Проте, керівництво ЗАТ «Тепловоденергія» не налаштовано на конструктивну співпрацю та врегулювання цього питання.
Тому, адміністрація КП «Міськтепловоденергія» звертається до всіх мешканців міста, бюджетних установ та інших суб’єктів господарювання з 16.02.2010 року припинити оплату заборгованості за послуги ЗАТ «Тепловоденергія» та сплачувати кошти на рахунки комунального підприємства «Міськтепловоденергія», оплата буде прийматись по старих та нових абонентських книжках у всіх відділеннях банків, пошти та абонентських пунктах, але при сплаті обов’язково вказуйте, що кошти мають зараховуватись на комунальне підприємство.
Всі ці кошти будуть використані виключно для погашення заборгованості за спожитий газ.
У разі претензій з боку ЗАТ «Тепловоденергія» до жителів або бюджетних установ, просимо негайно звертатись до виконавчого комітету для юридичного захисту.
Надіємось на взаєморозуміння та співпрацю і тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати всі труднощі та забезпечити своєчасне, безперебійне та якісне надання життєво необхідних послуг в нашому місті.
Директор КП «Міськтепловоденергія» В.Твердохлібов
#16385
RE: Шановні кам’янчани!   23.02.2010 [07:56:59]
а це оголошення від ЗАТ:

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ЗАТ «ТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ»
Шановні кам’янчани!
Як відомо, з 1 лютого 2010 року ЗАТ «Тепловоденергія» припинило надання послуг теплопостачання, водопостачання, водовідведення та обслуговування і поточного ремонту внутрішньобудинкових мереж всім категоріям споживачів у нашому місті. З цієї ж дати всі ці послуги надаються комунальним підприємством «Міськтепловоденергія».
Звертаємо вашу увагу на те, що комунальне підприємство «Міськтепловоденергія» (код ЄДРПОУ 36588183) не є правонаступником закритого акціонерного товариства «Тепловоденергія» (код ЄДРПОУ 32844038). Тому борги, які виникли у жителів Кам’янця-Подільського та юридичних установ та організацій міста перед ЗАТ «Тепловоденергія» за спожиті послуги в період до 1 лютого 2010 року, в обов’язковому порядку підлягають оплаті за старими абонентськими книжками ЗАТ «Тепловоденергія», а для юридичних організацій – відповідно до умов укладених договорів з ЗАТ «Тепловоденергія».
У свою чергу, ЗАТ «Тепловоденергія» вважає своїм першочерговим завданням виконання зобов’язань перед співробітниками підприємства щодо виплати заборгованості по заробітній платі.
Так, на сьогодні загальна сума заборгованості перед ЗАТ «Тепловоденергія» за спожиті кам’янчанами послуги становить 20,6 млн. грн., у тому числі за січень 2010 р. – 9,5 млн. грн. У свою чергу заборгованість ЗАТ «Тепловоденергія» перед співробітниками, звільненими з підприємства з 1 лютого 2010 р., становить 2,3 млн. грн.
Шановні кам’янчани! Просимо своєчасно розраховуватися за спожиті послуги, оскільки від перерахованих вами грошей, залежить виплата заробітної плати більш ніж 900 працівників ЗАТ «Тепловоденергія».
За додатковою інформацією звертайтесь в пункт прийому платежів ЗАТ «Тепловоденергія»: вул.. Пушкінська, 42, тел. 2-50-93.


З повагою, керівництво ЗАТ «Тепловоденергія»
#16386

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
18 guests online