УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
В ШШК Гросмейстер відбувся турнір з швидких шахів 'Дзвони Чорнобиля'
Written by Ruslan Nazarets   
sereda, 28 kviten` 2010

З 24 по 26 квітня 2010 р. в ШШК «Гросмейстер» відбувся турнір з швидких шахів «Дзвони Чорнобиля», приурочений до чергової річниці аварії на Чорнобильській АЕС. В змаганнях взяло участь 17 учасників, з них 1 КМС, 12 першорозрядників. Турнір проходив по швейцарській системі в 9 турів з обрахунком національного рейтингу.

В змаганнях перше місце виборов двохразовий чемпіон міста Віктор Стороженко, який набрав 8,5 очок із 9 можливих. Друге місце з відставанням у пів очка зайняв чемпіон області 2003 року Юрій Зайцев. Третю та четверту сходинку поділили Василь Харьков та Ігор Шевага, які набрали по 6 очок, однак за додатковим показником кращим виявився Харьков. Окрім основних призів також нагороджено і кращого чорнобильця, ініціатора даних змагань, депутата міської ради Ігоря Шевагу. Також не залишилися без призу і найкращий школяр Дмитро Горєлов та єдина дівчина Ольга Тесляр.

На закритті змагань Ігор Шевага запросив охочих взяти участь в кубку міста з шахів, який відбудеться 30 квітня та 1 травня на 17.30.

Міськрайонна шахова федерація вдячна за допомогу в організації змагань міський відділ з фізичної культури та спорту, ШШК «Гросмейстер», а також спонсорам змагань: ТзОВ «Династія», Кам'янець-Подільську міську організації політичної партії Народний Союз «Наша Україна», депутатську групу «Мій край».

P.S. З 1 травня в ШШК «Гросмейстер» стартує шаховий турнір «Тато, мама, я – шахова сім’я», а з 4 травня турнір ветеранів війни і праці. Запрошуємо прийняти участь всіх бажаючих.

Голова міськрайонної шахової федерації - Віктор Лічкевич

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
14 guests online