УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
В Кам'янці-Подільському проведено обстеження стану існуючої туристичної інфраструктури
Автор: Ruslan Nazarets   
29.05.10

Працівниками відділу торгівлі управління економіки міської ради спільно з фахівцями Кам’янець - Подільської міської санітарно - епідеміологічної станції проведено обстеження стану існуючої туристичної інфраструктурної мережі обслуговування подорожуючих автотуристів в нашому місті.

При проведені перевірок основна увага приділялась закладам торгівлі, об’єктам ресторанного господарства та сфери послуг, газозаправним та автозаправним станціям, які розташовані на головних автомобільних шляхах по проспекту Грушевського, Хмельницькому шосе та мікрорайоні «Старе місто».

У магазинах «Елізабет», Кафе «Техас», «A la Minute», «Афродіта», «Фієста», «Корчма Три ставки», станціях технічного обслуговування та автозаправних станціях ПП «Кшелсі Ойл», ТзОВ «Альфа нафта Поділля», ТзОВ «Континент нафто трейд» по пр.Грушевського та Хмельницькому шосе, готельно-ресторанному комплексі «Ксенія», магазинах «Оля» та «Ксенія» по Жванецькому шосе, кафе «Під брамою», готельно-ресторанному комплексі «Гетьман», магазин «Ратуша» і ін. порушень не виявлено і торговельно-побутове обслуговування знаходиться на достатньому рівні.

Але, у магазинах №25 «Промтовари», «Промінь», «Домашнє господарство» по пр.Грушевського виявлено неналежний санітарний стан прилеглої території та незадовільний естетичний стан фасаду будівель. На працівників кіоску «Бліни по царськи» складено протокол про порушення технології приготування їжі. На приватних підприємців, в закладах яких виявлені недоліки, складено протоколи про адміністративні порушення і накладено штрафні санкції в розмірі по 102 грн. кожному. Їх також зобов’язано виконати косметичні ремонти фасаду будівель до 28 травня 2010 року.

В переважній більшості із перевірених 30 об’єктів зовнішній вигляд, внутрішнє облаштування, санітарний стан - задовільний, а рівень обслуговування відповідає вимогам правил торгівлі та надання послуг.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
16 гостей