УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
У день міста Кам’янець-Подільський зустрів марафон 'За життя'
Written by Ruslan Nazarets   
p'yatnytsya, 04 cherven` 2010

У рамках святкування дня міста на Ратушній площі 30 травня пройшов марафон духовної музики «За життя». Привітати Кам’янець-Подільський із днем народження приїхали вокально-музичні колективи та солісти із Києва, Рівного, Нововолинська і навіть білоруського Бресту.

Міський голова Анатолій Нестерук особисто долучився до акції: «Ми за здоровий спосіб життя, за життя без наркотиків, без цигарок та спиртних напоїв». Він привітав кам’янчан та гостей міста зі святом, побажав берегти себе, власне життя та здоров’я.

У рамках акції на великих екранах показали профілактичний фільм «Правда про наркотики», на площі працював інформаційний намет, де волонтери місцевого осередку МГО «Наша спадщина» проводили роз’яснювальну роботу щодо наслідків наркоманії, роздавали буклети «Правда про наркотики». Люди, які завдяки вірі в Бога звільнилися від тривалої наркотичної залежності, свідчили про себе, розповідаючи молоді про безвихідь, у якій опинилися та вихід, який знайшли.

Музичні гурти «Дискавері» (Київ), «Теплий дощ» (Рівне), «Юшуайа» (Брест) та Славік Святинчук (Нововолинськ) співали пісень у різних стилях, але на одну тему – про Бога, Який дає зміст життя. Трупа «Set me free» (Кам’янець-Подільський) поставила декілька театралізованих постановок про залежність та шанс на справжнє життя.

За підрахунками організаторів, до акції в центрі міста долучилося більше тисячі жителів Кам’янець-Подільського та гостей міста.

Марафон духовної музики «За життя» - логічне та яскраве завершення циклу з 60 уроків «Правда про наркотики», які пройшли в 6-12 класах сімнадцяти загальноосвітніх шкіл міста. Ініціатор та організатор акції – міжнародна громадська організація «Наша спадщина» за підтримки кам’янець-подільської міської ради, всеукраїнського благодійного фонду «Серце Батьківщини», та фракції БЮТ в міській раді.

Партнерами акції стали: друкарня «Віта друк», інтернет-центр «Термінал», Центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, мережа закусочних «Експрес хаВКа». Інформаційні партнери: ХітФМ, інтернет-телебачення PEREKRESTOK.TV, інтернет-портал ProChurch.info.

МГО «Наша спадщина» працює в Україні з 2007 року. У Кам’янець-Подільському організація відома проектами «Олімпіада Дитячі, Підліткові, Сімейні ігри», акціями «Чисте серце – чисте місто», фестивалями сім’ї, літніми таборами, клубами. За словами голови місцевого осередку «Нашої спадщини» Валерія Каспрова, «місту потрібно відроджувати мораль та духовність», і тому у планах ще чимало акцій проти інших хвороб суспільства і за справжнє, наповнене змістом життя.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
14 guests online