УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Область вивчає досвід кам'янчан
Written by Alex Andrushchak   
chetver, 02 hruden` 2010
Надія Костянтинівна Підскоцька – начальник управління праці та соціального захисту населення

В нашому місті є багато досягнень в різних сферах діяльності, які заслуговують на увагу. На цей раз увагу представників обласного центру привернули шляхи співпраці медицини та соціального захисту населення в наданні послуг ветеранам війни та праці.

Завітали 29 листопада до міста голова обласної організації ветеранів Купратий Володимир Іванович та головний лікар обласного госпіталю для ветеранів війни Пінчук Людмила Михайлівна. Причиною такого візиту стала їхня участь в спільному засіданні колегії Міністерств охорони здоров’я та праці і соціальної політики, де розглядалось вищезазначене питання.

Володимир Іванович зазначив, що не міг взяти участь в обговоренні питання, поскільки прикладів співпраці на місцях не знав, а лише недавно дізнався, що вона існує в м. Кам”янець-Подільський.

Гості ознайомились з умовами надання послуг в територіальних центрах „Надія” та „Довголіття”, із програмними завданнями, які виконуються працівниками управління праці та соціального захисту населення

Ось конкретна оцінка того, що побачили, висловлена головою обласної ради ветеранів Купратим В. І. (який в свій час був другим секретарем обкому Компартії України): „Я знав, що кам”янчани завжди показували приклад в запровадженні всього нового, передового, прогресивного. Але щоб на такому рівні і такого широкого спектру були послуги для ветеранів, причому комплексні, я не чекав”.

Володимир Іванович та Людмила Михайлівна в супроводі господарів (начальника управління праці та соціального захисту населення Підскоцької Н. К., директорів центрів Грубеляс К. Т. та Антонюка І. І., голови ради ветеранів Рогаля Л. І.) поспілкувалися з клієнтами та працівниками центрів, послухали схвальні відгуки, вдячність на адресу органів влади за створені чудові умови для жителів міста. Людмила Михайлівна зазначила, що дуже задоволена, що така тісна співпраця установ медицини та соцзахисту.

Голова ради ветеранів області Купратий В. І. повідомив, що в лютому 2011 року планується розглянути на пленумі ради ветеранів області позитивний досвід кам”янчан з метою поширення його в інших містах та районах області.

Л. Франчук
завідуюча відділу контролю за правильністю призначення і виплати
пенсій та взаємодії з соціальними фондами,
громадськими організаціями і засобами
масової інформації УПСЗН

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
22 guests online