УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У Кам’янці-Подільському відбувся Марш проти політичних репресій
22.12.10

22 грудня 2010 року Всеукраїнське обєднання «Свобода» провело Марш проти політичних репресій та сваволі влади у Камянці-Подільському .

 

На знак протесту проти політичних репресій колона свободівців пройшла центральними вулицями міста від міського ринку до будівлі Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

На майданчику перед приміщенням РДА відбувся мітинг-пікет. Під гул імпровізованих «барабанів Свободи» прозвучали вимоги негайно припинити політичні репресії. Учасники акції скандували: «Геть продажну владу!», «Ні політичним репресіям!», «Желізника у відставку!», «Руки геть від Барановського!», «Один за всіх, і всі за одного!».

В ході мітингу виступили: голова Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» Ігор Сабій, голова Кам’янець-Подільської районної організації ВО «Свобода» Володимир Барановський, депутат Кам’янець-Подільської міської ради, свободівець Юрій Яриновський, свободівці Микола Сливка, Володимир Шкрум, голова Полонської «Свободи» Сергій Барзак, голова Старосинявської «Свободи» Юрій Кравчук.

У своєму виступі Володимир Барановський наголосив, що Бандерівця неможна злякати спробами дешевого тиску, Українців не можна поставити на коліна.Усі хто спробує зробити подібне приречені на поразку.

Приводом до акції протесту стали спроби нахабного політичногопереслідування голови Камянець-Подільської районної організації ВО «Свобода, директораБоришковецького НВК Володимира Барановського з боку місцевої влади.

Після завершення виборів до місцевих рад в Кам'янець-Подільськомурайоні голова місцевої райдержадміністрації М.Желізник розпочав цілеспрямованіполітичні репресії проти свободівців. Комісія управління освіти впродовж місяцябезпідставно провела низку тотальних перевірок роботи директора БоришковецькогоНВК ВолодимираБарановського. З боку керівництварайону неодноразово звучали натяки на звільнення через «неправильні», на думку п.Желізника,політичні погляди та участь в опозиційній політичнійпартії.

Володимир Барановський директор навчального закладу з багаторічнимдосвідом, користується авторитетом в педагогічного колективу, повагою у дітейта батьків.

  Під час проведення акціїрайдержадміністрація направила ще одну перевірку роботи директораБоришковецького НВК, намагаючись і далі чинити спроби тиску за політичніпогляди .

ВО «Свобода» вимагає від місцевої влади припинити політичні репресії і займатися господарськимипроблемами мешканців району.

По завершенню акції протесту було прийняторезолюцію з вимогою до Президента України відправити у відставку голову Кам’янець-ПодільськоїРДА М.Желізника за намагання чинити політичні репресії.

"Свобода" розцінює факти політичного переслідування, що всечастіше мають місце на території області, як спробу кинути виклик УкраїнськійНації.

 

«Ми будемо реагувати адекватно навсі подальші спроби тиску на людей за політичні погляди. Подібні речінеприпустимі. Особи, які собі дозволяють переслідувати тих, хто належить доіншої політичної сили чи думає інакше мають бути негайно покарані. Потрібночітко усвідомити, що теперішня влада веде країну до поліцейського устрою. Нашаісторія памятає як проводилисяполітичні репресії в 30-тих роках і чим вони завершилися. Окупаційний режим ійого прислужники на місцях діють методами НКВД. Маємо гуртувати зусилля,виходити на вулиці і протестувати проти кожної дії таких от горе-чиновників. Недопустимо поліцейського режиму, не дозволимо відновити переслідування заполітичні погляди. Українська Нації повинна об’єднатися і зупинити нахабніспроби окупантів поставити її на коліна», - наголосивголова Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» Ігор Сабій.

Прес-служба Хмельницької міської організаціїВО «Свобода»

 
Обговорення (3 коментарів)
У Кам’янці-Подільському відбувся Марш проти політичних репресій   23.12.2010 [15:47:58]
** Обговорення статті: У Кам’янці-Подільському відбувся Марш проти політичних репресій **

" 22 січня " ??? якась застаріла новина ;)
#28044
RE: У Кам’янці-Подільському відбувся Марш проти політичних репресій   23.12.2010 [15:50:22]
#28045
RE: У Кам’янці-Подільському відбувся Марш проти політичних репресій   24.12.2010 [12:37:37]
СЛАВА УКРАЇНІ ХТО ТАМ ПИШЕ ЩОСЬ ПРОТИ СВОБОДИ ГА????
#28086

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
7 гостей