УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
У новій школі - до нових перемог!
Написал   
09.06.11

7 червня у рамках Всеукраїнського проекту «Старт до успіху» відбулось відкриття нової дитячої спортивної школи №2 по вул.Васильєва. Це стало справжнім подарунком для юних кам`янецьких спортсменів, їх тренерів та батьків. Завітали на свято і представники місцевої влади та благодійної організації «Фонд Братів Кличків».

Виконавчий директор Фонду Ганна Старостенко розповіла: «Сьогодні я маю честь передати найщиріші вітання від Віталія і Володимира Кличка вам, дорогі кам`янчани. Завдяки спільним зусиллям нашої організації та місцевої влади, зокрема міського голови Михайла Сімашкевича і депутата обласної ради Володимира Мельниченка, депутата міської ради Володимира Юрє’ва зроблено справді корисну справу - уперше за багато років на Хмельниччині з`явився новий дитячий спортивний заклад. Тут працюватиме відділення з боксу, настільного тенісу, боротьби - ці види спорту в Кам`янці-Подільському є найбільш популярні серед дітей і молоді, але до появи нової ДЮСШ у них не було змоги займатися спортом у комфортних умовах, на сучасному обладнанні.

Вручено подяки тим, хто доклав максимум зусиль, щоб школа запрацювала – депутатам міської ради Світлані Старченко, Володимиру Юр`єву, Валерію Слободяну, керівнику ВАТ «Розбуд» Олександру Бродовському.

Секретар міської ради Василь Сенюк зазначив:«Ми добре усвідомлюємо усю важливість сьогоднішньої події, адже дитячий спорт – це не лише фізичні навантаження, а перш за все – виховання гармонійної особистості, справжнього патріота своєї держави.»

Депутат обласної ради Володимир Мельниченко додав: «Спортивна школа- це прекрасний спосіб забрати наших дітей з вулиці - від цигарок та алкоголю.Сподіваюсь, що тут будуть виховуватись нові кам`янецькі чемпіони, такі, як знамениті брати Кличко.»

Після виступів поважних гостей наступила мить урочистого перерізання стрічки. Далі усі охочі змогли побачити спортивні приміщення, зокрема зали для тренувань та спарингів з боксу, настільного тенісу та гімнастичний зал.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12