УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
ПАТ агрофірма «Авіс» відкрила новий птахокомплекс
Написал Alex Andrushchak   
08.07.11

7 липня в с.Гуменці холдингова компанія «Авангард» (засновник і голова ради Олег Бахматюк), яка є найбільшим виробником яєць і яєчних продуктів у нашій державі, офіційно вводили в експлуатацію першу чергу новозведеного птахокомплексу на ПАТ агрофірмі «Авіс».

У церемонії відкриття взяли участь заступник голови ОДА Володимир Галищук, начальник управління агропромислового розвитку Хмельницької області Олег Стрілецький, голова районної державної адміністрації Михайло Желізник, голова районної ради Іван Романчук, перший заступник голови адміністрації Ніна Фабіянська, генеральний директор компанії «Авангард» Наталія Василюк, представники інвесторів та інвестиційних фондів, гості та запрошені.

Комплекс «Авіс» – один із головних проектів, на реалізацію якого холдинг «Авангард» залучав кошти під час проведення первісного розміщення акцій компанії (IPO) на Лондонській фондовій біржі у травні 2010 року. Одночасно зводиться аналогічний комплекс «Чорнобаївське» у Херсонській області. Ці надсучасні проекти із закритим циклом виробництва та поголів’ям птиці на 3 млн. кожний станть найбільшими птахівничими підприємствами на всьому євразійському просторі.

Однак нині у компанії «Авангард» ухвалено рішення про істотне розширення потужностей «Авісу». Тут планують збільшити поголів’я курей-несучок до 5млн. Також комплекс матиме складське приміщення, цех із забою курей потужністю переробки на 6 тис.за годину, лінію із сортування та упакування яєць потужністю 360тис.штук за годину. Крім того, тут зведено комбікормовий завод потужністю 60 тон кормів за годину.

За словами голови ради директорів «Авангарда» Олега Бахмата, проект «Авіс» поєднає в собі найкращі досягнення у сфері сільськогосподарського бізнесу та будівництва, зокрема і провідні ненргоощадні та енергозберігаючі технології. Також комплекс буде оснащено максимально автоматизованими технологічними системами, постачальниками яких стали провідні світові виробники такого обладнання. Проект «Авіс» – це мікс виробництва їжи та енергії. Біогазовий завод потужністю 20 МВт перероблятиме курячий послід, генеруючи тепло та електрику.

http://kprda.gov.ua/?p=5012

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 21