УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
З 1 грудня будуть відключати установи та організації, які мають борги за опалення та гарячу воду
Автор: Alex Andrushchak   
01.12.11

Кам’янець-Подільський ризикує з 1 грудня залишитися без газу, а отже, і без тепла та гарячої води. НАК «Нафтогаз» України поставив перед КП «Міськтепловоденергія» жорстку умову – 100% розрахуватися за блакитне паливо, інакше лімітів не отримаєте.

Про це стало відомо під час термінової наради, яку у вівторок, 29 листопада, скликав перший заступник міського голови Григорій Горшунов. Запрошено керівники всіх державних установ, які фінансуються з міського, обласного та державного бюджетів.

Такій зустрічі передувала нарада в НАК «Нафтогаз України, яка відбулася 28 листопада. На зустріч запросили представники Чернівецької, Черкаської та Хмельницької областей. Хмельниччину представляв заступник голови Хмельницької ОДА Леонід Гураль, директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій Гордійчук та його заступник Світлана Лень. Розмова була дуже жорсткою і принциповою. Нам дали зрозуміти, що на поступки ніхто йти не буде – потрібно 100% розраховуватися, – розповідає Світлана Олександрівна. ­– Хочу повідомити, що установи, які фінансуються з державного бюджету, заборгували нам 1 млн. 600 тис. грн. Якби ці кошти ми сьогодні заплатили, то рівень оплати за газ був би понад 60%, що покращило б ситуацію, бо ж і держава нам заборгувала вже 24 млн. грн. різниці в тарифах».

У зв’язку з такою критичною ситуацією «Міськтепловоденергія» повідомляє, що підприємству доведеться вдатися до такого непопулярного кроку як відключення боржників від тепла. В першу чергу будуть відключатися саме установи, щоб не допустити зриву опалювального сезону та не залишити без тепла житловий фонд та дитячі садочки, лікарні.

«Ви повинні зрозуміти, що саме через вас місто може залишитися без тепла. Якщо найближчим часом кошти не надійдуть, то імена боржників буде знати весь Кам’янець» – звернувся до присутніх Григорій Горшунов. ­ – Міський бюджет розраховується повністю, освіта навіть заплатили 500 тис. грн. авансом, а проблеми виникають з державним бюджетом. Київ вимагає від нас повного розрахунку, відповідно проводьте роботу зі своїм обласним та центральним керівництвом, щоб і ви вчасно розраховувалися за отримані послуги».

Влада та керівництво КП «Міськтепловоденергія» обіцяють зробити все можливе, щоб Кам’янець-Подільський не повторив долю Алчевська, але і люди повинні відчувати свою відповідальність за те, що відбувається.

Так, на початок грудня заборгованість населення становить понад 6 млн. грн. Тому прохання до всіх споживачів – розрахуйтеся вчасно за отримані послуги, щоб разом зберегти тепло в наших оселях!

Вероніка Власюк, прес-секретар КП «Міськтепловоденергія»

http://mtve.kp.km.ua/content/platit-za-komunalni-poslugy-inakshe-vzymku-kamyanets-zalyshytsya-bez-tepla

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
12 гостей