УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування в Кам'янці-Подільському
Written by Alex Andrushchak   
ponedilok, 12 hruden` 2011

7 грудня у сесійній залі міської ради проходили урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Міський голова Михайло Сімашкевич наголосив на відповідальності та відкритості самоврядних рішень міської ради: «Наше суспільство вже достатньо стомилося від тотальної критики усіх і усього. Сьогодні як ніколи нам потрібна злагоджена та конструктивна співпраця. Переконаний, що лише діалог, а не протистояння, лише партнерські відносини – запорука сталого соціально-економічного розвитку нашого краю, й держави загалом. Адже наскільки сильною є територіальна громада, настільки сильною є держава».

Вручаючи грамоти, нагороди та подарунки найкращим працівникам структурних підрозділів виконавчого комітету, депутатам, активним громадським організаціям, Михайло Євстафійович наголосив: «Впевнений, що кожен з вас, шановні колеги, отримавши не так давно, а дехто і вкотре підтвердивши кредит довіри територіальних громад, зуміє виправдати сподівання людей і примножить ті здобутки та досягнення. Кожен зокрема, і всі разом, кого територіальна громада обрала представляти її інтереси і приймати від її імені рішення, несуть відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є конституційним правом кожного громадянина».

Привітав колег-депутатів та посадових осіб місцевого самоврядування і секретар Кам`янець-Подільської міської ради Василь Сенюк. Василь Іванович наголосив на командній роботі депутатського корпусу та виконавчого комітету, розповів про роботу депутатської приймальні та інноваційний Центр надання муніципальних послуг, який незабаром розпочне роботу на першому поверсі адміністративного приміщення міської ради. До вітань долучилась голова профкому Віра Чеховська, заступник голови РДА Ніна Фабіянська, директор історичного музею-заповідника Віктор Травінський, секретар Кам’янець-Подільської єпархії УПЦ протоієрей Олексій Миханчук, настоятель громади УАПЦ міста Кам’янця-Подільського отець Ігор Герій.

http://kam-pod.gov.ua/novini/msk-zahodi/321-u-kamyanc-podlskomu-vdznachili-den-mscevogo-samovryaduvannya.html

 
Discuss (1 posts)
Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування в Кам'янці-Подільському   12.12.2011 [17:25:51]
Обговорення статті: Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування в Кам'янці-Подільському

І в районі...

Цитата:
Місцеве самоврядування –найбільш наближена до всіх людей складова публічної влади. Подальше зміцнення нашої державності неможливе без повноцінного та ефективного його розвитку, запорукою якого має бути тісна та конструктивна співпраця усіх гілок влади з громадою. Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладено велику відповідальність за соціально-економічний розвиток територій та благополуччя їх жителів.Тому від професіоналізму, досвіду та компетентності, самовідданої праці, наполегливості і відповідальності працывників органів місцевого самоврядування залежить добробут людей. 7 грудня в РКЦМ «Розмай» представників органів місцевого самоврядування вітали голова адміністрації Михайло Желізник та голова районної ради Іван Романчук. Михайло Дмитрович нагородив Почесною Грамотою районної державної адміністрації: Кротіка Сергія Микитовича – депутата районної ради, Ільчишина Івана Івановича – Слобідсько-Рихтівського сільського голову; Волощука Юрія Володимировича – Кам’янського сільського голову;Радавчука Станіслава Михайловича – Кульчієвецького сільського голову; Говоровського Валентина Вікентійовича – начальника загального відділу виконавчого апарату районної ради. Також цього дня 11 матерів-героїнь з сс.Шутнівці, Баговиця, Голосків, Колодіївка, Кудринці, Станіславівка, Дубинка, Дерев’яни, Привітне, Цвіклівці, Залісся-2 отримали почесне звання і статус «Мати-героїня».

http://kprda.gov.ua/?p=7169
#43494

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
16 guests online