УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Відбувся запуск нової когенераційної установки в Кам'янці-Подільському
Написал Alex Andrushchak   
16.03.12

Вже стало гарною традицією для КП «Міськтепловоденергія» поєднувати святкові дні з відкриття нових об’єктів. Це означає, що попри важкий стан у житлово-комунальному господарстві, наше підприємство розвивається та впевнено дивиться вперед.

7 березня відбувся запуск нової когенераційної установки на котельні по вул. Тімірязєва, 123. Нова машина потужність 500 кВт на годину буде одночасно виробляти електричну та теплову енергію з одного виду палива – газу. Невдовзі очікується запуск ще однієї установки, потужність 630 кВт на котельні по вул. Кн.Коріатовичів, 56. Таким чином, Кам’янець-Подільський буде мати вже чотири сучасних машини.

Перші машини дві підприємство придбало за власні машини, а дві нових профінансовані з державного бюджету через Національне агентство з енергозбереження. Місто отримало інвестицію у розмірі 9,6 млн. грн. Як зауважив з цього приводу міський голова Михайло Сімашкевич, «Я дуже щасливий з того, що у нашому місті впроваджуються нові технології, що є такі люди як директор комунального підприємства Валерій Гордійчук, які не бояться братися за нову справу. Також радий, що у нашому місті є такі люди як депутат обласної ради Володимир Мельниченко, які допомагають вирішувати багато питань, пов’язаних з фінансуванням».

Символічну червону нитку перерізали міський голова Михайло Сімашкевич, депутат обласної ради Володимир Мельниченко та директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій Гордійчук.

Когенерація на сьогодні є однією з найпрогресивніших технологій, які використовуються в світі. Зокрема, вся Західна Європа працює за таким принцом. «Для нас – це шанс розвиватися далі, раціонально використовувати енергоносії. За допомогою нової установки ми зможемо виробляти для власних потреб дешеву електроенергію по ціні 54 коп за 1 кВт. Зекономлені кошти можна буде спрямувати на модернізацію обладнання, – розповів Валерій Гордійчук. – Також нова технологія дозволить покращити якість гарячої води, особливо в літній період».

За дострокове введення в експлуатацію нової когенераційної установки та високий професіоналізм грамотами виконавчого комітету та преміями нагороджені кращі працівники.

Вероніка Власюк, прес-секретар КП «Міськтепловоденергія»

http://kam-pod.gov.ua/novini/novini-zhkg/688-nova-kogeneracyna-ustanovka.html

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 11