УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Відбулась 33 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради
Написал Alex Andrushchak   
22.10.12

19 жовтня 2012 року відбулась 33 (позачергова) сесія міської ради, скликана з ініціативи фракції ПП ВО «Батьківщина». Підставою для її скликання стала необхідність визначення рівня готовності міського господарства до роботи в умовах опалювального сезону. Уточнюючи порядок денний, міський голова Михайло Сімашкевич висловив задоволення тим, що чи не вперше протягом останніх років депутати звернулись з вимогою про проведення позачергової сесії, керуючись господарськими, а не політичними мотивами.

В роботі сесії взяли участь 43 депутати. Перед її початком до міського голови та депутатів міської ради звернулась голова Громадської ради Алла Буданцева з пропозицією оголосити у місті з 27 жовтня по 4 листопада 2012 р. «Тиждень тиші» з метою забезпечення законності виборчого процесу та недопущення в місті провокацій, акцій протестів, протистоянь та майданів під час підрахунку голосів та рекомендувати учасникам виборчого процесу вирішувати усі спірні питання у судовому порядку згідно чинного законодавства.

Депутати взяли звернення до уваги, відзначили його своєчасність, але жодного рішення з цього приводу не прийняли, оскільки оголошення «Тижня тиші» суперечило б статті 39 Конституції України, яка забезпечує громадянам право «збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування».

Про початок опалювального сезону в місті Кам’янці-Подільському доповів директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій Гордійчук. Валерій Григорович зазначив, що капітальні інвестиції та кредити освоєні на модернізацію існуючого та придбання сучасного обладнання. Станом на 19 жовтня опалюються усі об’єкти соціальної сфери, за винятком ДНЗ № 12, який знаходиться на вул. Фрунзе. Взагалі, селище цукрового заводу є найбільш проблемною зоною, необхідність модернізації опалювальної системи на цій території вже давно назріла, ці роботи будуть проведені найближчим часом. Доповідач зауважив, що у кожному дошкільному навчальному закладі незабаром планується встановити сонячні колектори, це дасть змогу використовувати влітку гарячу воду, зменшивши обсяги витрат природнього газу. Такі колектори вже використовуються в двох ДНЗ міста. Валерій Григорович повідомив також, що наразі розглядаються перспективи встановлення індивідуальних теплових пунктів в кожному житловому будинку, але це питання потребує детального вивчення і аналізу. Подати тепло в житлові будинки підприємство готове, опалювальні системи заповнені, але опалювальний сезон розпочнеться, коли середньодобова температура повітря не перевищуватиме 8оС три доби поспіль. Підсумовуючи свій виступ, В.Гордійчук відмітив, що вартість основних фондів КП «Тепловоденергія» - близько 250 млн. гривень. Протягом останнього року на їх оновлення освоєно понад 100 млн. гривень, введено в дію нове обладнання, суттєво оновлено мережі. Це породжує впевненість, що опалювальний сезон місто переживе без серйозних проблем і аварій. Депутати проголосували також за внесення змін та доповнень до міського бюджету, а, враховуючи його перевиконання, виділили кошти в сумі 200 тис. грн. на збільшення статутного капіталу КП «Міськтепловоденергія» і таку ж суму – на збільшення статутного капіталу КП «Комунтранссервіс». На сесії внесено зміни до Програми розвитку автомобільного транспорту загального користування в м. Кам’янці-Подільському на 2011-2013 роки та Програми розроблення містобудівної документації у місті Кам’янці-Подільському на 2012-2015 роки. Ще одним важливим рішенням стало внесення змін до структури виконавчих органів міської ради та створення в її складі управління земельних ресурсів, метою діяльності якого визначено задоволення потреб та інтересів територіальної громади у сфері земельних відносин. Підсумував хід сесії депутат Анатолій Качуровський, зазначивши, що злагоджена і конструктивна робота депутатського корпусу в інтересах громади міста може слугувати прикладом для рад інших регіонів України.

http://kam-pod.gov.ua/1778-konstruktivna-robota-deputatskogo-korpusu.html

 
Обсуждение (5 комментариев)
Відбулась 33 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради   22.10.2012 [07:55:52]
** Обговорення статті: Відбулась 33 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради **

Оце так громадська рада! Повністю показала свою суть.
#60916
RE: Відбулась 33 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради   22.10.2012 [08:27:37]
і яким чином забезпечуватимеся «Тиждень тиші»?
#60918
RE: Відбулась 33 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради   22.10.2012 [08:35:13]
Депутатам хватило розуму ігнорувати це глупство.
#60919
RE: Відбулась 33 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради   22.10.2012 [08:55:59]
а яка партія таке придумала? Чи Буданцева сама нафантазувала?
#60922
RE: Відбулась 33 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради   22.10.2012 [13:32:17]
...і тішінааа...



і ще трохи лірики...
В тиши и мраке таинственной ночи
Я вижу блеск приветный и милой,
И в звездном хоре знакомые очи
Горят в степи над забытой могилой.

Трава поблекла, пустыня угрюма,
И сон сиротлив одинокой гробницы,
И только в небе, как вечная дума,
Сверкают звезд золотые ресницы.

И снится мне, что ты встала из гроба,
Такой же, какой ты с земли отлетела,
И снится, снится: мы молоды оба,
И ты взглянула, как прежде глядела.(С)
#60928

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 10