УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Відбулася 35 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради VI скликання
Автор: Alex Andrushchak   
20.11.12

19 листопада 2012 року відбулася 35 (позачергова) сесія міської ради VI скликання. Перед початком роботи сесії міський голова Михайло Сімашкевич виконав приємну місію – привітав з днем народження депутата міської ради – начальника служби у справах дітей Лілію Бевз.

Відповідно до порядку денного розглянуто п’ять питань. Депутати виділили з міського бюджету 2 мільйони гривень на збільшення статутного капіталу КП «Міськтепловоденергія» для поповнення обігових коштів. Необхідність виділення цієї суми зумовлена потребою розрахуватись за спожитий газ. Підприємство опинилось в скрутній фінансовій ситуації в першу чергу через значну заборгованість держави перед КП «Міськтепловоденергія» за компенсацію різниці в тарифах. До речі, кам’янчани розраховуються за спожиту теплову енергію досить справно, заборгованість населення становить 5-10 відсотків.

На сесії внесено також зміни та доповнення до рішення 19 (позачергової) сесії міської ради від 29.12.2011 року № 49 «Про міський бюджет на 2012 рік».

Враховуючи можливості міського бюджету, фінансовий стан комунального підприємства «Міський стадіон ім. Г.А.Тонкочеєва», депутати вирішили надати цьому підприємству 50-відсоткову пільгу по податку за землю на 2013 рік.

А от питання про поновлення дії договору оренди земельної ділянки по вул. Хмельницьке шосе вирішено доопрацювати і розглянути на наступній сесії.

Начальник управління охорони здоров’я Юрій Пливанюк доповів про роботу щодо реорганізації системи швидкої медичної допомоги, яка проводиться в місті. Депутати прийняли рішення про ліквідацію Кам’янець-Подільської міської станції швидкої медичної допомоги. Майно та приміщення станції передаються на баланс Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

http://kam-pod.gov.ua/1963-pozachergova-sesya.html

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
24 гостей