УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
За незаконну порубку лісу у природно-заповідному фонді засуджено зловмисника
Написал Кам'янець-Подільська місцева прокуратура   
19.04.19

Працівниками Кам'янець-Подільської місцевої прокуратури у суді доведено вину особи у вчиненні незаконної порубки лісу у природно-заповідному фонді та незакінчений замах на викрадення зрізаної деревини.

Особу молодого віку викрито лісником безпосередньо під час незаконної порубки лісу та замаху на крадіжку зрізаної деревини на території Національного природного парку «Подільські Товтри» біля с. Боришківці Кам'янець-Подільського району.

Зловмисник за допомогою бензопили встиг незаконно зрізати 4 дерева породи «Дуб», з яких 3 порізав на колоди та завантажив на причіп мотоблока.

Діями зловмисника завдано шкоди навколишньому природному середовищу на суму 5000 грн.

Вироком Кам'янець-Подільського міськрайонного суду особу визнано винуватою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 246, ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 185 КК України та призначено остаточне покарання за вказані злочини у виді штрафу в розмірі 6800 грн. що становить 400 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Крім цього, роз’яснюємо, що відповідно до указу Президента України «Про створення національного природного парку «Подільські Товтри» від 27 червня 1996 року № 474/96, уся територія Кам'янець-Подільського району відноситься до природно-заповідного фонду, тому об’єктивна сторона незаконної порубки дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що знаходяться на території району не передбачає наслідків у виді істотної шкоди, у зв'язку з чим кримінальна відповідальність за незаконну порубку лісу на території району настає у будь-якому випадку.

 
Обсуждение (3 комментариев)
За незаконну порубку лісу у природно-заповідному фонді засуджено зловмисника   12.09.2020 [12:48:29]
** Обговорення статті: За незаконну порубку лісу у природно-заповідному фонді засуджено зловмисника **

Давно потрібно каранти зловмисників! Ми своїми силами боремось у нас на районі, але все сам не зробиш. Зараз займаємось насадженням дерев і газону. Траву для газону https://nicegarden.com.ua/katalog/gazonnaya-trava/ купили тут. Магазин надає всі необхідні документи, якщо робиш газон по тендеру чи оплачуєш безготівкою. Це кращий варінт, аніж рулонний газон, на який райрада списує тисячі гривень.
#116247
За незаконну порубку лісу у природно-заповідному фонді засуджено зловмисника   02.09.2021 [12:35:28]
Это правильно. Во многих местах нельзя вырубать деревья, а люди ищут лёгкой наживы! Мы вот в плане ремонта , создания мебели и прочего обращаемся в этот магазин https://www.plittorgservis.com.ua/dsp-laminironnoe , где официально и надёжно покупаем ДСП ламинированное и прочие пиломатериалы, которые добыли законным путем. Да и цены у них очень хорошие, как и качество. Поэтому используйте только надёжные места, если вам что-то нужно!
#116460
За незаконну порубку лісу у природно-заповідному фонді засуджено зловмисника   26.06.2022 [13:13:12]
було почтать интеренсо http://info.kp.km.ua/content/view/3331/41/lang,uk/
#116496

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9