УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Як будуть проходити новорічні свята у Кам’янці-Подільському
Автор: Barbitov   
07.12.20
Image
Про це сьогодні, 4 грудня, говорили представники бізнесу та структурних підрозділів міської ради за участю міського голови Михайла Посітка.

Було вирішено, що цього року головною буде жива  ялинка біля адмінбудівлі Кам’янець-Подільської міської ради на майдані Відродження. Святковими вогнями ялинка засяє орієнтовно 19 грудня.

Також у центрі Старого міста цьогоріч з 19 грудня по 10 січня проводитиметься святкова вулична торгівля під відкритим небом з дотриманням всіх карантин вимог. Заплановані новорічні фотозони, ілюмінація і музика, які створять атмосферу свята.

У виставковій залі із дотриманням карантинних вимог у своїй світлиці прийматиме діток Святий Миколай. Обов’язково буде організовано привітання дітей соціально вразливих категорій.

Заплановано онлайн-заходи від закладів культури.
 
Обговорення (5 коментарів)
Як будуть проходити новорічні свята у Кам’янці-Подільському   15.01.2021 [13:07:19]
** Обговорення статті: Як будуть проходити новорічні свята у Кам’янці-Подільському **

Мы отгуляли новогодние праздники на природе по полной - шашлык и рыбалка, ездили играть в пейнтбол. Думали обмёрзнем, а нет... одежда из "Милитарка" https://militarka.com.ua/ не подвела, действительно качественная продукция т для игр обувь очень удобная. В городе тоже нагулялись, в общем обошлись без посиделок в помещениях.
#116360
Як будуть проходити новорічні свята у Кам’янці-Подільському   21.02.2021 [22:45:42]
А мы дома в настольные игры играли, приятно проводили время! Вот ещё вентиляционные системы в Киеве https://vozdux.com.ua/ отличные себе приобрели, чтобы зимой не замёрзнуть, а летом было не жарко. Вот так и проводим в общем кампании свободное время, когда оно появляется)
#116374
Як будуть проходити новорічні свята у Кам’янці-Подільському   31.03.2021 [07:28:15]
Мы все праздники проводим только с детьми, устраиваем мини-спектакли, играем в игры. Могу порекомендовать https://babysongs.ru/ детскую музыку отлично подходит для игр и заданий.
#116420
Як будуть проходити новорічні свята у Кам’янці-Подільському   02.12.2023 [17:46:26]
Мы на всякий случай купили хорошую зарядную станцию EcoFlow Delta <a href="https://lodka5.com.ua/zaryadni-stancii/ecoflow-delta/">https://lodka5.com.ua/zaryadni-stancii/ecoflow-delta/</a> Так что если на Новый год выключат электроэнергию, у нас будет надежная поддержка. Delta обеспечит энергией не только освещение, но и все необходимые устройства. Большая емкость батареи, разнообразие портов и автоматическое включение при отключении электроэнергии – идеальное решение для длительных праздничных вечеров. Не придется беспокоиться о перерыве в энергоснабжении, ведь EcoFlow Delta готова поддержать нас в любой ситуации.
#116818
Як будуть проходити новорічні свята у Кам’янці-Подільському   12.12.2023 [17:43:30]
Мой опыт покупки энергосистемы Ecoflow в магазине Viatec https://viatec.ua/ru был просто отличным. Я долго искал надежное устройство для поддержания электропитания в период внезапных отключениях электроэнергии. Ecoflow полностью оправдал мои ожидания, а цена в магазине Viatec оказалась наилучшей. Теперь у меня есть надежная портативная энергосистема, которая всегда под рукой, где бы я ни находился.
#116845

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
8 гостей