УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
За втручання прокуратури повернуто у комунальну власність територіальної громади землю сільськогоспо
Написал Новоушицький відділ Кам'янець-Подільської окружної   
21.09.21

За реагування Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до комунальної власності Новоушицької селищної ради фактично повернуто земельну ділянку загальною площею 1,9830 га., вартістю 28902,88 гривень, розташовану на території Новоушицької ОТГ.

Як встановлено, всупереч вимог ст.ст. 116, 118, 121 Земельного кодексу України,  місцева мешканка при зверненні до сесії Новоушицької селищної ради із заявою надала недостовірну інформацію про те, що не використала право на безоплатну приватизацію земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Так, Новоушицьким районним судом прийнято рішення про задоволення позову керівника Кам’янець-Подільської окружної прокуратури, поданого в інтересах держави в особі Новоушицької селищної ради до місцевої жительки про скасування рішення сесії Новоушицької селищної ради та повернення земельної ділянки площею 1,9830 га.

На виконаннярішення суду, яке набрало законноїсили, у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно скасовано запис про право власності відповідача на вищевказану ділянку.

 
Обсуждение (1 комментариев)
За втручання прокуратури повернуто у комунальну власність територіальної громади землю сільськогоспо   15.10.2021 [13:55:11]
** Обговорення статті: За втручання прокуратури повернуто у комунальну власність територіальної громади землю сільськогоспо **

Можете не верить но я в этом деле был свидетелем. У меня такой ужасный страх выступать присутствовал что даже голос дрожал. После этого хочу пойти на курсы которые помогут избавиться от страха. Нашел даже группу в Инстаграм где научат держаться преред камерой.
#116468

You need to login or register to post comments.
След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13