УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Місцевою прокуратурaою проведено ряд результативних перевірок щодо додержання конституційних прав
Автор: Кам’янець-Подільська місцева прокуратура   
19.02.21

Місцевою прокуратурою проведено ряд результативних перевірок щодо додержання конституційних прав громадян та прав людини У МІСЦЯХ УТРИМАННЯ ОСІБ

Прокуратура України відповідно до перехідних положень Конституції України виконує функцію нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою регулярно проводяться перевірки щодо додержання законів уповноваженими органами та суб’єктами, які здійснюють діяльність у вказаній сфері.

Вкотре, місцевою прокуратурою у лютому цього року здійснено перевірки кімнати для затриманих Кам’янець-Подільського районного управління поліції, ізолятора тимчасового тримання №4 та діяльності роти конвойної служби Головного управління Національної поліції в області.

За результатами вказаних перевірок виявлено низку порушень вимог законодавства. З метою їх усунення та задля додержання конституційних прав громадян та прав людини, передбачених Європейською конвенцією про захист прав людини та основоположних свобод, а також забезпечення режиму у місцях попереднього ув’язнення місцевою прокуратурою тільки в лютому 2021 року внесено 4 акти прокурорського реагування, які наразі перебувають на розгляді. Однією із вимог для керівництва установ поставлено усунення виявлених порушень та притягнення винних осіб до дисциплінарної відповідальності.

Робота на вказаному напрямі відповідно до перехідних положень Конституції України продовжується на період набрання чинності законом про створення подвійної системи регулярних пенітенціарних інспекцій.

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура

 
Обговорення (2 коментарів)
Місцевою прокуратурaою проведено ряд результативних перевірок щодо додержання конституційних прав   15.01.2024 [13:37:17]
** Обговорення статті: Місцевою прокуратурaою проведено ряд результативних перевірок щодо додержання конституційних прав **

Ищу хороший велосипед для поездок по городу - нужен легкий, маневренный и надежный. Интересуют вопросы качества, комфорта и обслуживания. Посоветуйте, где в Одессе можно купить качественный городской велосипед по адекватной цене?
#116877
Місцевою прокуратурaою проведено ряд результативних перевірок щодо додержання конституційних прав   15.01.2024 [13:41:41]
Недавно удалось купить велосипед KTM Life в интернет-магазине Velopodium в Одессе и остался очень доволен! Это легкий маневренный велосипед с удобной геометрией рамы и надежными компонентами. Ездит плавно и точно слушается руля. В магазине большой выбор запчастей и аксессуаров. Консультанты проконсультировали по всем вопросам. Рекомендую Velopodium для покупки качественного городского велосипеда!
#116878

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
22 гостей