УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
71-річниця Карпатської України
15.03.10
У рамках безстрокової акції "Пам'ятай про великі дні наших Визвольних змагань" Хмельницька "Студентська Свобода" розпочала просвітницький захід, присвячений 71-й річниці проголошення Карпатської України.

У рамках безстрокової акції "Пам'ятай про великі дні наших Визвольних змагань" Хмельницька "Студентська Свобода" розпочала просвітницький захід, присвячений 71-й річниці проголошення Карпатської України.


Студенти-"свободівці" відвідали вищі навчальні заклади Хмельницького, де презентували світлини "Карпатська Україна в боротьбі 1938-1939", видані за сприяння ВО "Свобода". Презентація світлин супроводжувалася демонстрацією документального фільму з історії Карпатської України із серії "Собор на крові". Бібліотеки вишів та викладачі історії отримали в подарунок набір світлин.

Відповідальний за проведення заходу Володимир Гончарук зазначив, що вузівські курси історії України звертають незначну увагу на таку важливу сторінку нашого державотворення як Карпатська Україна.

"Ми, студенти хмельницьких вишів, популяризуємо визначні події серед своїх ровесників. Переконанні, що молоде покоління потрібно виховувати на героїчних сторінках наших визвольних змагань. Карпатська Україна – це важлива сторінка в історії, приклад боротьби за рідну державу усіма своїми силами. Захисники Закарпаття воювали під синьо-жовтим прапором, зі "Ще не вмерла Україна" і стояли до кінця. Чого лише варті слова начальника штабу "Карпатської Січі" Михайла Колодзінського: "В словнику українського націоналіста немає слова "капітулювати" і ніякий ворог не поставить нас на коліна", - сказав Володимир Гончарук.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 7